Ha nyár, akkor hússütés a kertben.

A legtöbb magyar imádja a húsokat, és a világért nem mondana le a házikolbászról vagy egy szép szelet tarjáról. Egy jó pár éve azonban már nem csak a disznótoros ételek szerepelnek a kedvenceink között: a nyár beköszöntével egyre többen izzítják a grillrácsok alatt a szenet hazánkban is. Aki pedig jobban elmerülne az ízek világában, mint a konyhai teendőkben, hatalmas választékot talál grilltermékekből az üzletek hűtőiben.

Bár hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a grillezés egy ízig-vérig amerikai ételkészítési technológia, valójában a legősibb főzési módszer a húsok nyílt lángon történő elkészítése. Nekünk, magyaroknak is van sajátos eszközünk erre, mégpedig rostély, ami egy lábakon álló, négyszögletű vasrács. Az viszont tény, hogy a klasszikus barbecue smokerek és gömbgrillek az Egyesült Államokból hódították meg a világot.

A jellegzetes barbecue fűszerezés szintén az amerikai grillkultúra részét képezi. Az édeskés, csípős ízvilágnak a barnacukor, chilipor és tört zellermag adja meg az alapját. Persze, ha mégis inkább megszokott ízekre vágynánk, bőven válogathatunk a magyar hagyományok szerint előkészített húsokból is. Hiszen a grillezés lényege, hogy jó ételek mellett összejöjjön a család és a barátok!

Szavazz te is kedvenc termékedre a Nők Lapja Food Awardson, és nyerd meg a 15 darab, egyenként 40 élelmiszer termékből álló értékes ajándékcsomag egyikét!

Öreghegyi Kézműves Hús Grillkolbász

A március végétől induló grillszezon elengedhetetlen kelléke, de fogyasztása évközben is töretlenül népszerű. Elkészítését tekintve, hamar készre süthető, így a sűrű hétköznapok forgatagában remek ebéd/vacsora megoldást nyújt. Grillkolbászaink magas hústartalommal rendelkeznek, roppanó vékonybélbe töltve. Megalkotásuk során, mellőzzük a mesterséges adalékanyagok és mesterséges tartósítószerek alkalmazását.

 

 

Kaiser Fokhagymás Grillkolbász 190g

A Kaiser Fokhagymás Grillkolbász tökéletes választás a magyaros ízek kedvelőinek. Pikáns ízvilága remekül illik a forró nyári esték hangulatához.

 

 

 

 

Kaiser Sajtos Grillkolbász 190g

Ki ne kedvelné a frissen sült roppanós grillkolbászt, amelyet különlegesebbé tettünk egy kis sajttal?  Mindig szeretnénk a fogyasztók kedvébe járni, így kifejlesztettük a Kaiser grillkolbász és sajt tökéletes ötvözetét, amely biztosan a nyár slágere lesz.

 

 

SPAR BBQ Szeletelt sertés tarja, gyorspácolt, csont nélkül, magyar fűszerezésű olajos marinádban

A visszajelzések alapján nemcsak mi, hanem az egyre bővülő hazai grillrajongók tábora is úgy gondolja, hogy a Magyaros tarja a legnépszerűbb REGNUM grilltermék. Szerénykedés nélkül mondhatjuk, hogy évtizedek óta a képzeletbeli dobogó TOP termékei között a helye. Hagyományos paprikás ízvilág, enyhén fokhagymás és borsos íz. Hamisítatlan magyaros ízharmónia!

 

Nádudvari Chef Exclusive ementáli sajtos grillkolbász

A Nádudvari brand hosszú évek óta elkötelezett a magas minőségű élelmiszerek előállításában. Ebben az évben egy profi grillséf segítségével megalkottuk a glutén és laktózmentes Nádudvari Chef Exclusive grillkolbászait. Kedvencünk a sajtos lett, ,,kívül roppan, belül szaftos” ahogy hangzott az instrukció munka közben Serényi Zsolt séfünktől. A mozaikos sajtdarabok finoman olvadnak bele a kolbász textúrájába, ahogy átsül a faszén melegétől a kellemesen fűszeres ementáli sajtos grillkolbász.

 

Ide kattintva szavazhatsz kedvenc termékedre!