Kos:

Figyelmének középpontjában a pénz áll. Anyagi szempontból hullámzó helyzet alakulhat ki, mert könyvelése bevétel és kiadás oldala is egyformán mozgást mutat. Ismeretségi körében vannak rosszindulatú emberek. A megérzéseire hallgatva szólaljon csak meg, így megúszhatja, hogy olyan helyzetbe kerüljön, amely miatt szomorúságot és csalódottságot érezhet. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet.

Bika:

Felettese nehéz helyzetbe kerülhet, vagy egy esemény hatására raplisabbá válik, ezzel megnehezítheti az ön hétköznapjait. Pénzügyei pompásan alakulhatnak, az is lehet, hogy ami valakinek kár, az önnek haszon lesz. Rokon miatt idegessé válhat, vagy miatta érezheti az életét kissé nehéznek. Tartsa nyitva a fülét és a szemét, mert olyasmit hallhat, ami a jövőjével kapcsolatos.

Ikrek:

Valakivel – aki fontos az életében – annyira jó lehet a kapcsolata, hogy az illető szinte az ön tenyeréből eszik. Ha állást kíván változtatni, most lépjen, mert rendkívül jó lehetősége adódhat. Sikerei hatására több lehet az irigye, mint eddig. Szomorú esemény is bekövetkezhet, emiatt a szorongás érzése járhatja át minden porcikáját, és elgondolkodhat az életen és a mulandóságon.

Rák:

A héten legyen a pénz tabutéma, mert az életnek ezen a területén nem tudja jól képviselni az érdekeit, és jobb, ha meg sem szólal. Ráadásul rosszindulatú emberek lehetnek a környezetében, és akkor is irigykedhetnek önre, ha semmit nem kap ingyen. Párkapcsolatában olyan helyzet jöhet létre, amely miatt viszonyuk szorosabbá válhat. Akár szintet is léphetnek. Korábbi egészségi probléma kiújulhat.

Oroszlán:

Ha házas, vagy régóta együtt él valakivel, társa nehéz helyzetbe kerülhet, és ez megmutatkozhat a kapcsolatukon is. Ha válófélben vannak, párja nehézzé teheti a kialakult helyzetet. Egészségi probléma is felmerülhet, vagy beavatkozásra kerülhet sor, de ne aggódjon, mert jó időben jó kezekben lesz. Felettesével, a rangban ön fölött állókkal konfliktusba keveredhet, ha nem alkalmazkodik.

Szűz:

Nehéz, embert próbáló helyzet jöhet létre, és ennek hatására el kellene gondolkodnia a jelenen és a jövőn is. Nyíltan beszélnie kellene a felettesével, mert most jól tudja képviselni a saját érdekeit, és elérheti mindazt, amit szeretne. Magánélet terén a dolgok kedvezően alakulhatnak, a szerelmi viszonyok megerősödhetnek. Ha házas, vagy régóta együtt él párjával, szerencsésnek érezheti magát.

Mérleg:

Ha ön szülő, gyermeke életében olyan nehézség alakulhat ki, amely miatt az ön lelke tele lehet aggodalommal. Szerelmi kapcsolatában elhatalmasodhat önön a magányosság érzése, de az is lehet, hogy régi emlékek miatt érez szomorúságot. A munkában eredményes lehet, kollégák között van, akivel nagyon jól kijön, segíthetik egymást. Nem kedvez az idő banki ügyeknek.

Skorpió:

Otthonában alacsonyan repülhetnek a tányérok. Ha párkapcsolatban él, társának sok a gondja, baja, ezért most nehezebben tud kijönni vele. A rokonok között is akad, aki bonyolulttá teheti az ön életét. A héten érdemes orvosi vizsgálaton túlesnie, ha beavatkozásra kerülne sor, minden rendben mehet. Megtapasztalhatja a gondolat teremtő erejét, mert ami a fejében jár, az a héten megvalósulhat.

Nyilas:

Erőssége a kommunikáció, ezért mindenkit meg tud győzni a maga igazáról, és rá tud beszélni arra, amit ön jónak tart. Ha párkapcsolatban él, társával remekül kijöhet. Sőt, élete párja olyasmit mondhat, amitől örömében táncra perdül. Kollégák között van, akivel kiáshatja a csatabárdot. Figyeljen arra, amit végez, mert hibázhat, és saját magát hozhatja nehéz helyzetbe.

Bak:

A megérzései talán soha nem voltak annyira jók, mint most. Hallgasson arra, amit az ösztönei súgnak, mert ennek hatására elkerülhet egy igazán nehéz helyzetet. Összeveszhet a kedvesével, megeshet, hogy a viszonyuk szakítópróba elé kerül. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy intézésének, és felbukkanhat valaki a múltból. Kollégával jól kijöhet, munkában sikeres lehet.

Vízöntő:

Nem könnyű önnel ezen a héten az élet. Hajlamossá válhat a makacsságra, és ezzel nemcsak a saját, hanem szerettei életét is megnehezítheti. Ráadásul ingatlanügylet miatt is idegeskedhet. Viszont a pénzügyei irigylésre méltóan alakulhatnak, talán még olyan összeg is üti a markát, amelyért nem kell keményen megdolgoznia. Olyasvalakivel találkozhat, aki iránt gyengédséget érezhet, és ez meglepheti.  

Halak:

Felbukkanhat valaki az életében, aki miatt kinyílhat a bicska a zsebében. Próbálja megőrizni a hidegvérét, mert így elkerülheti, hogy olyat mondjon, amit megbánhat. Rengeteg az energiája, ezért olyan dolgokat is el tud végezni, amikről korábban úgy gondolta, nem képes rájuk. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet a jókedvre és az örömre. Fokozottan balesetveszélyes a hét!