Csak egy kis forróvíz, és néhány másodperc kell hozzá.

Keserű az íze, mégis emberek milliói fogyasztják világszerte nap mint nap ezt az élénkítő hatású italt. A kávé töretlen népszerűségnek örvend mondhatni a feltalálása óta, sőt, az utóbbi néhány évben az újhullámos kávézók úgy nőnek ki a nagyvárosok utcáiban, mint egy kiadós eső után gombák a fűből. Ám nem mindig volt ez így: a történelem során több országban is próbálkoztak a betiltásával, de hosszútávú sikert sehol sem tudtak elérni. 

Több anekdota is létezik arról, hol és hogyan fedezték fel a kávécserje magjainak feldolgozását. Az egyik úgy tartja, hogy 300 évvel időszámításunk előtt Etiópiában jöttek rá a módszerre – ez a teória datálja a legkorábbra a kávé elkészítésének technikáját. Mások egy kilencedik-tizedik században élt arab orvoshoz kötik a forró ital első lefőzését. Akárhogyan is történt: az idő múlásával az egész világot meghódította.

Az életünk felgyorsulásával számos élelmiszerből megjelentek olyan változatok, amelyek elkészítése korábban időigényes volt, most viszont akár néhány perc alatt fogyasztható élelmiszert kaphatunk. Meglepő lenne, ha épp a fekete levesre ne találtak volna ki egy formulát.

Instant kávékat kétféle módon készítenek, de alapjaiban mindkét eljárás lényege, hogy a hagyományosan lefőzött kávéból elvonják a nedvességet. Az így kapott por forró vízben feloldva ugyanolyan ízélményt ad, mint amikor az italt először készítik. Akik még gyorsabban szeretnének hozzájutni a reggeli kávéjukhoz, a három az egyben változatokkal nem lőhetnek mellé, ugyanis ezekben már cukor és krémesítő anyag (tejpor) is található.

Szavazz te is kedvenc termékedre a Nők Lapja Food Awardson, és nyerd meg a 15 darab, egyenként 40 élelmiszer termékből álló értékes ajándékcsomag egyikét!

 

Update Food Norbi Update Low Carb Instant kávé 3in1

Az Update instant kávé édes csábítás, 50%-kal csökkentett szénhidráttartalommal. Kényelmes és gyors, kis helyen elfér. Kávé, tejpor és édesítőszer, azaz 3 az 1-ben.

 

 

 

NESCAFÉ Classic

A legjobb aromák elérése érdekében a válogatott kávészemeket kétféle módon is pörköljük. Ennek a gondos pörkölésnek köszönhetően minden csésze NESCAFÉ(R) Classic igazán telt ízvilággal rendelkezik.

 

 

NESCAFÉ 3in1 Classic

A NESCAFÉ 3in1 Classic-ban a gazdag aromájú kávét gondosan elegyítettük a kávékrémesítővel, hogy megőrizzük frissességét, valamint a selymes és krémes ízélményt az első kortytól az utolsóig.

 

 

 

Penny Market Casablanca Klasszikus instant kávé 200g

Nincs is jobb, amikor reggelente egy friss csésze gőzölgő kávéval indíthatjuk a napot. Van, akinek elég napi egy adag, de van, aki többet is fogyaszt, hogy szinten tartsa az aktivitását. Az instant kávék igen népszerűek, mert az elkészítésükhöz nincs szükség kávéfőzőre, csak egy kis forró vízre. Mikor nincs lehetőségünk frissen őrölt kávé készítésére, akkor kiváló megoldás a Casablanca instant kávé. Méltó társunk lehet reggelente vagy akár utazások, kirándulások során is.

 

Reál RIO Cappuccino klasszikus 90gr 

A klasszikus ízvilágú RIO cappuccino egyedi aromája és lágy íze páratlan kávéélményt biztosít.  Száraz, hűvös helyen tárolandó.

 

 

 

Reál RIO Cappuccino vanília ízű 90gr

A vanília ízvilágú RIO cappuccino egyedi aromája és lágy íze páratlan kávéélményt biztosít.  Száraz, hűvös helyen tárolandó.

 

 

Ide kattintva szavazhatsz kedvenc termékedre!