10 éve együtt! – Bizalom, gondoskodás, egészség (x)

A BENU-nál immáron 10 éve legfőbb feladatunk és küldetésünk, hogy bebizonyítsuk, egy gyógyszertár jóval több is lehet, mint egy hely, ahol a betegek beszerezhetik a gyógyszereiket.

Nálunk tapasztalhatták meg a vásárlók először hálózat szinten, milyen a nyitott polcokon kényelmesen megnézni és összehasonlítani a kategóriák szerint elrendezett termékeket. A gyógyszerek mellett sokan jönnek egészségmegőrző és -megelőző tanácsokért, életmódtippekért is, számukra a szakképzett munkatársaink mellett az ingyenes, havonta megjelenő kiadványaink is nagy segítséget jelentenek a tájékozódásban. A kényeztetésről is gondoskodunk, széles dermokozmetikai termékkínálat is megtalálható a BENU gyógyszertárakban, felkészült kollégáink korosztálytól és nemtől függetlenül minden bőrtípusra és bőrproblémára tudnak személyre szabott tanácsokat adni.

Nem véletlen, hogy nálunk szinte minden megtalálható, ami az egészséges élethez szükséges, folyamatosan figyeljük a vásárlói igényeket, és ezáltal egyre szélesebb termékportfólióval rendelkeznek a BENU gyógyszertárak. Emellett több olyan kiemelkedő ár-érték arányú termékcsalád is megtalálható nálunk, amelyek kizárólag a BENU gyógyszertárakban kaphatóak.

Folyamatosan fejlesztjük az elérhető szolgáltatások körét is, ilyen például a vényköteles gyógyszerek online foglalása, amellyel jelentősen leegyszerűsödik egy receptre felírt gyógyszer beszerzése. Azokra is gondolunk, akik folyamatosan időhiánnyal küzdenek: ők online is összeállíthatják bevásárlólistájukat, és a nekik tetsző időpontban átvehetik a csomagot az általuk kiválasztott BENU gyógyszertárban.

Galéria | 5 kép

 

Nem véletlen az sem, hogy a BENU teljes ismertsége már országosan is eléri a kiemelkedő 94 százalékot*, és a megkérdezettek közül a legtöbben a BENU-t ajánlanák a gyógyszertárak közül a barátaiknak és családtagjaiknak.

Ezeket a sikereket természetesen nem érhettük volna el az itt dolgozó közel 2600 gyógyszerész és gyógyszertári asszisztens nélkül, akik mindig empátiával és odafigyeléssel fordulnak a betérőkhöz, hiszen tudják, a legfontosabb értéket az ember és az egészség jelenti.

Ezért is lett a 10. születésnapját ünneplő gyógyszertár-hálózat mottója: Bizalom. Gondoskodás. Egészség. Májusban látogasson el a kedvenc BENU gyógyszertárába, és ünnepelje velünk Ön is a BENU 10. születésnapját!

*Szinapszis: Márkaismertség és használat kutatás 2021. március. Online és telefonos adatfelvétel, 800 fős reprezentatív minta a 18 évnél idősebb lakosságra nem, kor, településtípus és régió szerint.

Köszönjük a bizalmat!