Kényelmes, egyszerű és egészséges választás lehet ebédre egy előrecsomagolt saláta.

A saláták és zöldségfélék gondosan összeválogatva nem csupán ízletesek, de tápanyagtartalmuk is kellően magas és sokszínű. Különböző vitaminok és ásványi anyagok mellett számottevő rosttartalmuk elősegíti az emésztőrendszerünk egészséges működését. Az immunrendszerünk erősítésére a gyümölcsök mellett a legjobb választás, ha sok zöldséget fogyasztunk. Például a spenótnak kimondottan magas az antioxidáns és vastartalma, a brokkoli bővelkedik C-vitaminban és káliumban, a sárgarépa pedig A-vitaminban.

Sokan viszont csak azért nem fogyasztanak bizonyos zöldségekből, mert nem akarnak akkora mennyiséget vásárolni, amit a boltokban vagy a sari zöldésgesnél beszerezhetnek. Gondoljunk például a fejessalátára: elég valószínűtlen, hogy valaki egyszerre megeszik egy egész fejjel. Ugyanakkor az egy-két napon belül megfonnyadhat és elveszti frissességét, ami után kevesen fogyasztanák el jóízűen.

Erre a problémára is kitűnő megoldást nyújtanak az előrecsomagolt saláták. Az esetek többségében 1-2 adagot tartalmaznak ezek a zöldségvariációk, így nem kell amiatt aggódni, hogy azelőtt megromlik az étel, hogy elfogyaszthatnánk azt. Arról nem is beszélve, hogy nem kell törődnünk a hámozással, aprítással és az összetevők arányainak kitalálásával.

Szavazz te is kedvenc termékedre a Nők Lapja Food Awardson, és nyerd meg a 15 darab, egyenként 40 élelmiszer termékből álló értékes ajándékcsomag egyikét!

Eisberg Bolero Mix

A Bolero mix friss, mosott és hazai feldolgozású konyhakész salátakeverék, ami évek óta kap helyet a magyar fogyasztók kedvencei között. Az endívia és a frizé saláta zöld árnyalatait a cékla vörös színe teszi szemet gyönyörködtetővé. Friss, rostban gazdag, vitamindús, pompás alap – ami tetszés szerint kiegészíthető, de önmagában is isteni finom! Nemcsak főételnek szuper, hanem köretként is tökéletesen megállja a helyét, ráadásul a tányért is színesebbé varázsolhatjuk vele!

 

Eisberg Green drink

A Green drink saláta- és zöldségkeverékünk remek smoothie alap, amit mindenki saját ízlése szerint gazdagíthat zöldségekkel, gyümölcsökkel, magvakkal vagy akár növényi italokkal. Az ajánlásunk szerint banánnal és vízzel vagy gyümölcslével érdemes elkészíteni, de a kreativitásunknak csak a képzelet szab határt. Egy igazi vitamin és ásványi anyag bomba, amely friss, mosott és szeletelt római salátát, sárgarépát, fodros kelt, rukkolát és bébispenótot tartalmaz.

 

Eisberg Az én salátám

A Te stílusod, a Te salátád!  Sokféle variáció elkészíthető az igazán izgalmas egyadagos prémium mixünkből, ami csak a tiéd.  Csupa roppanós, vitamindús zöldségből és salátaféléből áll össze: római saláta, endívia, piros lollo saláta, frizé saláta, sárgarépa, jégsaláta, és bébispenót keverékével kedveskedünk fogyasztóinknak.   Ez pont egy étkezésre elegendő, kényelmesen elfogyasztható mennyiség, így nem kell bajlódni a felesleg tárolásával!

 

 

Ide kattintva szavazhatsz kedvenc termékedre!