Ha télen akarsz meggyet enni, nem muszáj a fagyasztóba nyúlnod érte.

Talán mindannyiunk komfortételei között ott szerepel a nagymama befőttje, amit a vasárnapi ebédeknél olyan jóízűen kanalaztunk ki egyenesen az üvegből. Ha már nem terem a gyümölcsfa, vagy nagymama túl idős lett, netán elveszett a recept, nem kell aggódni: az élelmiszerboltok polcain már vannak olyan termékek, amelyek visszahozzák a régi ízek emlékeit.

A gyümölcskonzervek emellett kiváló részét képezhetik a változatos és egészséges táplálkozásnak. Ne feledjük, hogy a gyümölcsök értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal látják el a szervezetünket, amellett, hogy élvezeti értéket is képviselnek. Ezért is jelent nagy előnyt, hogy bármikor falatozhatunk kedvenc gyümölcsünkből, hiszen a befőtteknek és konzerveknek nincs szezonjuk; mindig elérhetőek.

Gondoltad volna, hogy az első gyümölcskonzervek már az 1800-as évek elején léteztek? Népszerűségük a század végére kezdett növekedni a városok népességének növekedésével, majd a háborúk során ugrott meg irántuk a kereslet. Mára persze a fogyasztói szokások és igények már teljesen megváltoztak. Ezekhez igazodva az iparágban egyre elterjedtebb a bio- és fenntartható gazdaságokból beszerzett gyümölcsök feldolgozása is. 

Szavazz te is kedvenc termékedre a Nők Lapja Food Awardson, és nyerd meg a 15 darab, egyenként 40 élelmiszer termékből álló értékes ajándékcsomag egyikét!

Rege Birsalmabefőtt (kockázott) 720ml

A Rege birsalmabefőtt különleges, kiemelkedően finom ízélményt biztosít és az egészségre gyakorolt hatása is kedvező. Hazánkban egyedülálló a piacon. A birsalma vitamindús, rostokban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcs. A terméket hőkezeléssel tartósítjuk, odafigyelve a minél magasabb vitamintartalom megtartására. Legfontosabb célkitűzésünk a kiváló minőség biztosítása és ennek fenntartása, valamint alkalmazkodni a vásárlói igényekhez, többek között az egészségtudatos trendhez.

 

Rege Meggybefőtt 720ml

A Rege meggybefőtt a megszokott, megbízható minőség mellett csökkentett cukortartalommal kerül a boltok polcaira, a fogyasztói igények kielégítése érdekében. A termék összetétele megfelel az egészséges táplálkozásnak, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készül. A meggy rendkívül értékes gyümölcs, széleskörű felhasználási lehetőségekkel.

 

Rege Bio meggy (magozott, natúr) 370ml 

A Rege bio natúr meggy minden egészségtudatos fogyasztói igényt kielégít. Hozzáadott cukor nélkül készítjük, emellett a prémium minőségű termékek tartósítószert, színezékeket és szintetikus adalékanyagokat sem tartalmaznak. Az organikusan előállított gyümölcsök jelentősen több tápanyagot tartalmazhatnak, termesztésükkel nem csak egészségünket, hanem környezetünket is védjük. A bio termékek alapvető táplálkozásbeli előnyei mellett a meggynek rendkívül magas a vitamin- és antioxidáns tartalma.

 

Ide kattintva szavazhatsz kedvenc termékedre!