Elhunyt Berki Krisztián

41 éves korában meghalt Berki Krisztián.

A Blikk értesülései szerint pénteken reggel több autóval szállt ki a rendőrség egy budapesti IX. kerületi társasházba, a helyszínre egy mentőautó is érkezett. A házban Berki Krisztián lakott. A szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül.

A helyszínen tartózkodik Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is. A környéket lezárták, a lépcsőházba csak azokat engedik be, akiknek oda szól a lakcímük. Az esettel kapcsolatban a lappal a rendőrség azt közölte, hogy haláleset miatt tartanak szemlét, és idegenkezűség nem merült fel. Eszerint nem gyilkosság történt.

Berki Krisztiánról az utóbbi időben főleg a büntetőfékezéses ügye miatt cikkezett sokat a sajtó. Az ügyben tavaly nyáron felfüggesztett börtönbüntetésre és 625 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte őt a bíróság első fokon. Akkor két évre eltiltották a közúti járművezetéstől is.

Berki Krisztián 1980. július 1-jén született Tatabányán. 2004 és 2005 között volt a Ferencváros labdarúgója, de tétmeccsen nem lépett pályára a klubban. 25 évesen sérülés miatt abbahagyta a profi futballt. 2007-ben lett az FTC vezérigazgatója, 2010 júniusában lemondással távozott.

Később a médiában robbant be a köztudatba. Szerepelt az Édes Életben, a Hal a tortánban, A nagy duettben és az Ázsia Expresszben is. Az Éden Hotel és a FEM3 Café műsorvezetője is volt. 2019-ben indult az önkormányzati választáson Budapest főpolgármesteri posztjáért. 

Lánya, Berki Natasa Zselyke 2013. október 29-én született. Élettársa és gyermeke édesanyja Hódi Pamela volt, akivel 2017-ben szakadt meg a kapcsolata. 2019-ben feleségül vette Berki Renátát, akitől 2021. novemberében született második leánya, Berki Emma Katerina szerepel a 24.hu. oldalán.

Kiemelt kép: Smagpix