Kos:

A sors támogatását élvezheti, érdemes lenne sokszor elismételnie mindazt, amit szeretne elérni, mert a kívánságai a teremtőnél most meghallgatásra találhatnak. A házasságokban, régi együttélésekben a szeretet talán soha, vagy csak régen volt annyira erős, mint most. Olyan változás híre is a fülébe juthat, amely miatt úgy érezheti, mégis van igazság a földön. Ha van titka, vigyázzon rá, mert kiderülhet.

Bika:

Megtapasztalhatja a régi mondás igazát, miszerint jótett helyébe jót várj. Az élet több területén lehet sikeres, és olyan dologról szerezhet tudomást, amely befolyással lehet a sorsára, a jövőjére, és amely miatt öröm járhatja át minden porcikáját. Kapcsolatba kerülhet az egészségüggyel, talán nem a saját, hanem szeretett személy betegsége miatt. A pénz most úgy vonzódhat önhöz, mint vas a mágneshez.

Ikrek:

Remekül tudja képviselni az érdekeit, ezért ha bármit szeretne elérni, most adjon hangot elképzeléseinek. Olyan lehetőséget kínálhat önnek a sors, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondania. Felettesével talán soha nem jött ki olyan jól, mint most. Pénzügyek terén legyen óvatosabb, mert veszteség érheti. Nagyobb vételt/eladást érdemes lenne elhalasztania, mert később sokkal jobban járhat.

Rák:

Párjával rendeződhet a viszonyuk, akkor is, ha eddig nem volt minden fenékig tejföl. Társa nyitottabb, elfogadóbb, ezért a tabunak számító témák megbeszélésére is sort keríthetnek. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytat, jó eredményt érhet el. Megtapasztalhatja a karma törvényének működését: aki korábban ártott önnek, megkaphatja a sorstól a magáét.

Oroszlán:

Olyan hirtelen változás következhet be az életében, amely miatt azt sem tudja, ébren van-e, vagy álmodik. Környezetében többen úgy gondolhatják, hogy Isten a tenyerén hordozza önt. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha jogi problémája van, ennek a végére is pont kerülhet. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnia. Talán megtaníthatná csemetéjét a pénz kezelésére.

Szűz:

Ha még van munkája, akkor is érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert megeshet, hogy a munkahelyén átszervezésre kerülhet sor, amely érintheti majd az ön megélhetését. De az is lehet, hogy hatalmas terhek szakadnak a nyakába. Ám ez az új kihívás nem lesz ellenére. A szerelmi kapcsolatokban a szenvedély lángja magasra csaphat. Ha ön szülő, gyermekét irányíthatja, és ő azt teszi, amit ön fontosnak tart.

Mérleg:

A nagyvilágban, a politikában olyan változások következhetnek be, amelyek jó hatással lehetnek az ön életére. Illetve befolyásolni tudja a környezetében élőket, ezért nagyon jól kijöhetnek. A munkában is szerencsés átalakulások mehetnek végbe, emiatt örömében fülig érhet a szája. Ám váratlanul egészségi problémája adódhat, minél előbb fel kellene keresnie az orvosát.

Skorpió:

Talán soha nem tudta annyira jól képviselni az érdekeit, mint most, most adja elő mindazt, amit szeretne elérni, mert nyitott fülekre találhat. A szerelem édes angyalkája a vállára telepedhet, de az is lehet, hogy egyszerűen csak jól érzi magát a bőrében. A házasságokban, régi együttélésekben társa kissé feszültebb, sok minden foglalkoztathatja. Arra is vágyhat, hogy ön a támasza legyen.

Nyilas:

Többször eszébe juthat a múlt, vagy olyan személlyel találkozhat, aki korábban fontosabb szerepet tölthetett be az életében. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek lebonyolításának, rokonnal is többet kell törődnie. Olyan helyzet is létrejöhet, amelyre nem számított, és amely miatt talán változhat a hétköznapi rutinja. Ha párkapcsolatban él, társával nincs olyan, amit ne tudnának megbeszélni.

Bak:

Óriási energiával rendelkezhet, ennek hatására, ha egészségügyi gondja van, gyorsabban gyógyulhat, vagy elkerülheti a betegség kialakulását. Szinte állandóan mozgásban lesz, egymást követhetik azok az ügyek, amelyeket önnek kell elintéznie. Ha a szerelmi életére eddig az állóvíz volt jellemző, most hirtelen olyan változás következhet be, amely miatt meglepetésében leeshet az álla.

Vízöntő:

Remekül tud kommunikálni ezen a héten. Különösen igaz ez, ha pénzről van szó. Sőt, eljött a pillanat, amikor jól alkudozhat, és ennek hatására dugipénzre is szert tehet. Olyan váratlan lehetőséget is útjába sodorhat az élet, amely miatt roppant szerencsésnek érezheti magát. Most érdemes szerződést kötnie, minden, amihez a nevét, az aláírását adja, sikeres lesz. Ha ön szülő, gyermekével megérthetik egymást.

Halak:

Történjen bármi a nagyvilágban, a gondviselés nem hagyja magára önt, és nemcsak kiegyensúlyozottnak, hanem szerencsésnek is érezheti magát. Remekül tud bánni a pénzzel, ennek következtében tartalékot is képezhet. Érdemes eladást/vásárlást lebonyolítania, mert jól járhat. Olyan beszélgetésre is sor kerülhet, amelynek hatására világosan láthatja a helyét abban az új helyzetben, amely most jöhet létre.