Sem az életmódváltóknak, sem a cukorbetegeknek nem kell lemondani az édes ízről.

Manapság egyre többen szeretnének egészségtudatosabban élni, ennek pedig az első lépései közé tartozik a finomítottcukor kiiktatása az étrendből – ugyanis bizonyított, hogy számos negatív hatást gyakorol az emberi szervezetre. Azonban nem egyszerű egyik napról a másikra elhagyni azt az ízt, amely rengeteg élelmiszerben meghatározó jellegű.

Szerencsére nem is szükséges az életmódváltóknak teljesen száműzni az édes ízt mindennapjaikból, hiszen a méz és a gyümölcsök természetes édessége mellett számtalan édesítőszert találhatnak a boltok polcain, amelyek kiváló alternatívái lehetnek a cukornak. Legalább annyira széles választék áll rendelkezésre édesítőszerekből, mint kristálycukorból.

És ne feledkezzünk meg a diabéteszesekről sem – nem csupán Magyarországon, az egész világon évről évre növekszik a cukorbetegek száma. Az édesítőszereknek köszönhetően ők is ugyanolyan teljes ízélményt nyújtó ételeket és italokat fogyaszthatnak, mint bárki más. Ugyanis sem a természetes, sem pedig a mesterséges eredetű édesítők nem befolyásolják a vércukorszintet.

Szavazz te is kedvenc termékedre a Nők Lapja Food Awardson, és nyerd meg a 15 darab, egyenként 40 élelmiszer termékből álló értékes ajándékcsomag egyikét!

Canderel Aszpartám alapú édesítőszer tabletta

Finom, édes íz, kalóriák nélkül! A különleges összetételű Canderel egyedi édes ízt ad italainak! 1 Canderel tabletta édesítő hatása megegyezik 1 teáskanál cukor hatásával. 1 Canderel tabletta 0,3 kcal = 1 teáskanál (5 g) cukor 20 kcal.    Aszpartám alapú asztali édesítő tabletta, mely kiváló édes ízt biztosít keserű utóíz nélkül. Az aszpartám 160 – 220-szor édesebb, mint a kristálycukor, így kis mennyiség is elegendő az édesítéshez. Szinte minden kedvenc receptedben helyettesítheted a cukrot vele.

 

Reál édesítőszer tabletta, 650 szemes

Reál ciklamát és szacharin alapú édesítőszer tabletta. 1 db tabletta 1 teáskanál cukor édesítőerejének felel meg. Cukor helyett használható, alacsony kalóriatartalmú édesítőszer.  650db/doboz.

 

 

Ide kattintva szavazhatsz kedvenc termékedre!