Évmilliók palackba zárva: termálvíztől a forrásvízig

Gondoltad volna, hogy egykor termálvízzel és forrásvízzel is kereskedtek?

Az emberi szervezet egyik legalapvetőbb szükséglete a folyadék: már elődeink is korán felfedezték, hogy a legjobb szomjoltó a tiszta víz. A történelem során számos olyan forrásra és víznyerőhelyre bukkantak, amelyeket előszeretettel látogattak és sok esetben gyógyító erővel is felruházták őket. Persze a legkevésbé sem volt köze a víz jótékony hatásának varázslathoz; ma már tudjuk, hogy rengeteg olyan forrás létezik, amelyből ásványi anyagokban gazdag víz tör elő.

Először Európában kezdték el palackozni és kereskedelmi forgalomba hozni a vizet a 16. század közepén, ugyanis a korban népszerű termálfürdők és vízterápiák miatt a kontinensen kialakult a kereslet az üvegezett vízért. A széleskörű elterjedése azonban csak a második világháború után következett be, amikor az élelmiszerüzletek forgalmazni kezdték és éttermekben, kávézókban is felszolgálták az ásványvizeket. 

A legegyszerűbb, egyben legegészségesebb opció a folyadékbevitelre a víz.  Számos lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy kiválasszuk a nekünk legmegfelelőbb innivalót az alapján, hogy milyen természetes anyagokat tartalmaz. És azoknak sem kell csüggedniük, akik jobban preferálják az olyan italokat, amelyeknek van „valamilyen” ízük: rengeteg ízesített ásványvíz is elérhető az üzletek polcain.

Szavazz te is kedvenc termékedre a Nők Lapja Food Awardson, és nyerd meg a 15 darab, egyenként 40 élelmiszer termékből álló értékes ajándékcsomag egyikét! 

Mizse 1,5l szénsavmentes természetes ásványvíz

Mizse 1,5 l szénsavmentes természetes ásványvíz.  Megfelelő arányú sók, ásványi anyagok és nyomelemek alkalmassá teszik a mindennapos fogyasztásra az egész család részére. Palackozása zárt rendszerben történik, emberi kéz érintéstől mentes. A hasáb alakú palack környezet kímélő, a számítógép vezérelte gyártás során szinte nulla a vízveszteség, alakja stabillá, könnyen és költséghatékonyan szállíthatóvá teszi, a raktározás során 20%-al jobb a helykihasználása. Okoskupak: kevés műanyag. A CSALÁD VIZSE.

 

Mizse Ecogreen 1,0l szénsavmentes természetes ásványvíz 

Mizse 1 l szénsavmentes természetes ásványvíz.  EcoDesign palack: az ország első karbonsemleges palackja, a legkevesebb műanyagból, 50% RE-PETből. A termék egész életciklusa alatt (LCA), mérjük a környezetterhelést, hogy azt a jövőben tovább tudjuk csökkenteni. A hasáb alakú palack környezet kímélő, a gyártás során szinte nulla a vízveszteség, alakja stabillá, könnyen és költséghatékonyan szállíthatóvá teszi, a raktározás során 20%-al jobb a helykihasználás. A család vizse 2x MagyarBrands díjas.

 

Spar Vitamin Drink málna-feketeribizli ízű szénsavmentes üdítőital 750ml

A SPAR különleges gondossággal összeállított saját márkás itala az aktív, sportos életformát választó vásárlók számára. Kiváló B-vitamin, illetve magnéziumforrás. A málna megunhatatlan ízét a feketeribizli fanyar aromája teszi teljessé.

Energiamentes vitaminforrás palackba zárva, fogyasztóbarát árazással.

 

 

Vöslauer Balance Juicy Plus piros gyümölcsök 750ml

Az érett bogyós gyümölcsök természetesen édes íze echinacea-val és a C vitamin kombinációja támogatja immunrendszerünket. A piros gyümölcsök és az echinacea ötvözi az egészséget az élvezettel és közben pozitív hatást gyakorol a szervezetünkre.

A Vöslauer Balance Juicy természetes ásványvíz 7%-os gyümölcslé tartalommal, válogatott, kiváló minőségű kivonatokkal kombinálva. Természetesen tartósítószerek hozzáadása nélkül és 100% vegán. Ráadásul mindez 100%-ban rePET anyagból készült palackban.

 

Ide kattintva szavazhatsz kedvenc termékedre!