Keressük az ország kedvenceit!

A 2020-as év kétségtelenül bevésődött a kollektív memóriánkba, hiszen a koronavírus-világjárványhoz hasonló válságot az emberiség – szerencsére – csak ritkán tapasztal meg. Az életünk minden egyes aspektusára hatással volt, kezdve a szociális viszonyaink és munkakörnyezetünk újradefiniálsával egészen a vásárlási szokásaink gyökeres megváltozásáig. Bár Magyarországon moderált intézkedésekkel léptek a vírushelyzetre, a boltokra számos új szabály vonatkozott a járványhullámok ideje alatt.

Online bevásárlással és élelmiszer házhoz szállítással csupán kevés vállalkozás foglalkozott a vírus előtt Budapesten, vidéken pedig aligha lehetett ilyen szolgáltatást igénybe venni. Sok országban már a vírus előtt is előszeretettel rendeltek az internetről, nálunk viszont csak két évvel ezelőtt kezdtek el tömegével megjelenni ezek a vállalkozások. A vásárlói igények maximális kielégítésének érdekében a legtöbb kiszállító nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél környezetbarátabb és fenntarthatóbb partnerektől szerezzék be a termékeiket.

Szavazz te is kedvenc élelmiszer házhoz szállítódra a Nők Lapja Food Awardson, és nyerd meg a 15 darab, egyenként 40 élelmiszer termékből álló értékes ajándékcsomag egyikét!

Nekedterem.hu 

A NekedTerem a minőségi hazai gazdák termékeit szállítja házhoz. Oldalunkon a teljes bevásárlást elintézheted, így egészséges, friss termékeket, falusi ízeket tehetsz az asztalra és közbe hazai termelőket hozol helyzetbe. Kiemelten fontosnak tartjuk a bio termékeket és a vegyszermentes, biológiai növényvédelem mellett termelt zöldséget. Hiszen nem mindegy mit eszünk. Figyelünk a környezetre, újrahasznosított rekeszekben szállítunk, amelyet visszagyűjtünk + tojástartókat, üvegeket.

Közért+

A www.kozertplusz.hu online élelmiszeráruháznál széles választékkal várjuk azokat a tudatos vásárlókat, akik a friss, hazai termékeket részesítik előnyben. Kínálatunkban a hazai kézműves termékek mellett az ismert márkák jól bevált termékei egyaránt megtalálhatóak.  A Közértplusznál egyik fő célkitűzésünk egy olyan platform biztosítása, ahol vásárlóink úgy intézhetik bevásárlásukat, hogy közben a hazai termékek előállítóit és a magyar termelőket támogatják.

Kifli.hu online szupermarket

A Kifli.hu online szupermarkettel élmény a nagybevásárlás: bő 14.000 termék közt mindent megtalálsz egy helyen, a kedves futárok pedig akár pár órán belül, negyedórás idősávban érkeznek. Az expressz és környezetbarát lehetőségek mellett a segítőkész ügyfélszolgálat is garantálja a színvonalas szolgáltatást. A nagyrészt magyar kistermelők friss zöldség-gyümölcsei mellett a város ismert hentesei és pékjei is képviselik magukat, nem beszélve a hatalmas bio és speciális kínálatról. Több mint Kifli!

SPAR Online shop

A SPAR népszerű szolgáltatása a házhoz szállítás. Kezdetben a fővárosban és az agglomerációban volt elérhető a kiszállítás, de a szolgáltatás területi kiterjesztése folyamatos. Nyári szezonban a legforgalmasabb településeken, a nyaralókhoz is eljut a népszerű kényelmi szolgáltatás, a nyaralók élvezhetik az online bevásárlás és a Drive In átvételi lehetőség előnyeit. A szolgáltatásban hétfőtől szombatig, kétórás idősávokban rendelhetnek a vásárlók, átvételkor pedig bankkártyával lehet fizetni.

Ide kattintva dönthetsz arról, ki legyen az év élelmiszer házhoz szállítója!