Kos:

Történjen a világban bármi, önt az optimizmusa nem hagyja magára. Hisz a szeretetben, a jóságban. Mindennek hangot is adhat, és az életében olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. Talán titok birtokába is juthat, és nagyobb késztetést érezhet rá, hogy továbbadja. Egészségére, testi épségére ügyeljen, ha orvosi vizsgálatra, beavatkozásra kerülne sor, minden rendben lesz.

Bika:

Kommunikációs nehézségek merülhetnek fel, főként pénzügyekben. Ha úgy érzi, nem becsülik meg a munkáját, ennek most kellene hangot adnia, mert problémájával nyitott fülekre találhat. Ha úgy érzi, nem tudja megmutatni a tehetségét, eljött az ideje annak, hogy ezt közölje a felettesével. Kapcsolatainak soha nem vette olyan nagy hasznát, mint ezen a héten. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek.

Ikrek:

Szomorú események híre juthat el a fülébe, önnel mégis olyan jó dolgok történhetnek, amelyek miatt örömében néhány centivel a föld fölött lebeghet. Fortuna támogatását élvezheti, ezért ne hagyja ki a nyereményjátékokat, mert öné lehet a fődíj. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. A párkapcsolatokban minden gond megoldhatóvá válhat, társa anyagi ügyei is jól alakulhatnak.

Rák:

Olyan hírek juthatnak el önhöz, amelyek miatt szorongóvá válhat, és hajlamos lehet olyasmit képzelni, amivel az energiáját pazarolja, miközben a dolognak semmiféle valóságalapja nincs. Beszéljen valakivel a problémájáról, mert ez nemcsak megnyugtathatja, hanem a biztonságérzetét is erősítheti. A párkapcsolatokban olyan esemény következhet be, amely miatt viszonyuk még szorosabbá válhat.

Oroszlán:

Történjen bármi, minden rosszban megtalálhatja a jót! Talán olyasmi következik be, ami csak akkor lehet sikeres, ha nem kürtöli világgá, hanem titokban tartja. Kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek intézésének. Ha van párja, ő most olyan helyzetbe kerülhet, amely jó hatást gyakorolhat kettőjük kapcsolatára. Titkos viszony izgalma feldobottá teheti.

Szűz:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény történhet, amely miatt kölcsönösen úgy érezhetik, önöket az Isten is egymásnak teremtette. Környezetében több a jó szándékú ember, vagy az olyanok, akik miatt szerencsés helyzetbe kerülhet. Használja ki azt a jó lehetőséget, amelyet a sors kínál önnek. Kollégái közül valaki megnehezítheti az életét, vagy bonyolult feladatot kell elvégeznie.

Mérleg:

Olyan híradások juthatnak el önhöz, amelyek miatt szorongóbbá válhat. Elképzelhet dolgokat, amik inkább csak a rémálmaiban fordulhatnak elő, a valóságban nem fognak megtörténni. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni. A munkában, megélhetésben olyan szerencsés változások következhetnek be, amelyek miatt irigyeinek száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag.

Skorpió:

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint jótett helyébe jót várj. Sőt, ha nem fukarkodik az elismerő szavakkal, talán ezzel önmagát is előnyös helyzetbe hozza. Ha ön szülő, minden idegszálával a gyermekére koncentrálhat, és boldoggá teheti azzal, ha elfogadja, amit mond/szeretne. Nem kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának, régi dologgal is újra foglalkoznia kell.

Nyilas:

Éghet a keze alatt a munka, akár az otthonáról, akár a rokonairól vagy a munkahelyéről van szó. Ám olyan hír juthat el önhöz, amely miatt aggódhat, és ez megmutatkozhat az egészségi állapotán is. Pénzügyei pompásan alakulhatnak. Sőt, megeshet, hogy ön előnyös, míg másvalaki hátrányos helyzetbe kerül. Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalása, hiszen ön nem tett semmi rosszat, a sors irányította így az eseményeket.

Bak:

Ha kommunikációról van szó, az állatövben ön most verhetetlen lesz. Mivel jól tudja képviselni az érdekeit, a héten kellene előadnia mindazt, ami foglalkoztatja, vagy amit szeretne elérni. Olyan esemény történhet a nagyvilágban, amely hatással lehet önre, és amely miatt rémképeket is láthat. Ismeretségnek, protekciónak hasznát veheti, és az ön segítségére is szüksége lehet valakinek.

Vízöntő:

Ha pénzről van szó, a sors támogatását élvezheti. Olyan összeg is ütheti a markát, amelyből tartalékot is képezhet. Vagy olyasmibe fektetheti, amivel könnyebbé teheti az életét. Eljött a pillanat, amikor a megélhetésében változás következhet be, és emiatt elégedettséget érezhet. Most kellene előadnia a felettesének azt, amit szeretne. Rokon vagy ingatlanügylet miatt nehezebben jöhet álom a szemére.

Halak:

Nincs olyan nehéz helyzet, amelyen ne tudna úrrá lenni. Ráadásul egymást követhetik azok az események, amelyek hatására jól érezheti magát a bőrében. Ismeretségnek hasznát veheti, protekció miatt előnyös helyzetet élvezhet. De van rosszindulatú személy a környezetében, olyan, aki kiforgathatja az ön szavait, tovább is adhatja őket, és így nehéz helyzetbe hozhatja önt. Ha van titka, ne árulja el senkinek.