Tavaszi megújulás a víz erejével Sárváron (x)

A tavasz gyengéd napsugarai újraélesztik a természetet és a bennünk élő vágyat, hogy feltöltsük szervezetünk hiányos vitaminkészletét és kisimítsuk megfeszült idegszálainkat.

Egy jól időzített tisztítókúra és a rendszeres testmozgás mellett, komplex megoldást jelenthet akár egy néhány napos fürdőkúra is. Az idén 20. jubileumi születésnapját ünneplő Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben egyhelyben megtalálhatók a sikeres kúra legfontosabb kellékei: a magas és kiváló összetételű ásványianyag-tartalmú gyógyvíz és az arra épített gyógyászati- és wellness kezelések, ráadásul nem is akármilyen minőségben.

Egészségben fürdőzve

A kitűnő minőségű, 1 200 méter mélységből előtörő, különlegesen selymes sárvári gyógyvízzel töltött medencékben megpihenhet a test és lélek, feledve a hétköznapok gondjait. A 43°C-os alkáli-hidrogén-karbonátos gyógyvíz főként nátrium-kloridot, hidrogén-karbonátot, nyomelemeket tartalmaz, ként és radont azonban nem. Kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésére, rehabilitációra, sportsérülések utókezelésére, neurológiai tünetegyüttesekre és prevencióra, illetve izomlazító fürdésre is.

Személyre szabott szolgáltatás

Tipp

Ha egy komplett élményt szeretne, akkor feltétlenül próbálja ki a JUBILEUMI EGÉSZSÉGCSOMAGOT, amely a fürdőbelépőn túl egy 20 perces gyógymasszázst és egy, a sárvári gyógyvíz felhasználásával készített Mesterbalzsamot és szappant is tartalmaz. A kedvezményes születésnapi csomag 10 500 Ft-tól kapható.

A fürdőkúrát gyógyászati kezelések teszik teljessé. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő modern gyógyászati részlegen kiváló reumatológus orvosok és szakképzett terapeuták gondoskodnak a megújulásra vágyó vendégek jó közérzetéről. Bár a klasszikus fürdőkúrák akár több hetesek is lehetnek, azoknak is érdemes célzott kezeléseken részt venni, akik csak néhány napra tudnak kiszakadni a mindennapok taposómalmából. Ezekről akár a fürdő szakorvosával is konzultálhatunk, aki személyre szabottan állítja össze az optimális kezeléseket, válogatva a fürdő balneoterápiás-, fizio- és elektroterápiás kezelései, valamint az alternatív terápiás módszerek és masszázsok közül.

Minden egy helyen

Ha rövid időre érkezünk, fontos szempont, hogy a fürdő közel legyen. Erre kínál megoldást a négycsillagos VitalMed Hotel Sárvár, mely közvetlenül a fürdő épületében található. Május 31-ig kedvezményes Kikelet csomagot* is foglalhatunk, mely 2 főre, 2 éjszakára szól. A csomag ára nemcsak a szálláshelyet és a bőséges büféreggelit tartalmazza, hanem 3 napra szóló korlátlan belépőt a fürdőbe, szaunavilágba és fitnesz részlegbe, valamint egy 20’ perces Lendület masszázst és kétórás kerékpárhasználatot is, hogy kedvünkre fedezhessük fel Sárvárt, ezt az elbűvölő kisvárost.

*A Kikelet csomag május 31-ig rendelhető.