Csatlakozz az Örök barátság küldetéshez és segíts a menhelyre került állatoknak! (x)

Amikor az ember belenéz egy menhelyen élő állat szemébe, nehéz közömbösnek maradni. Legszívesebben mindet hazavinnénk, de persze nem lehet. Amit viszont tehetünk értük, az az, hogy segítünk jobb életet biztosítani nekik addig, amíg megtalálják végleges, szerető otthonukat.

Ezért indította el a Hill’s Pet Nutrition, amely világelső a prémium eledelek gyártásában, az #ÖrökBarátságKüldetés menhelytámogató kampányt, melyben idén Magyarország is részt vesz. A kampányban összesen 28 ország több mint 250 menhelye, köztük magyar menhelyek kapnak segítséget. A cél 150 000 tál eledel adományozása a rászoruló menhelyi kisállatoknak, akik így tudományos alapon kifejlesztett, 100%-ban kiegyensúlyozott és egészséges táplálékhoz jutnak.

Miért olyan fontos ez? A kiváló minőségű eledel a menhelyek odaadó gondoskodásával együtt képes megváltoztatni a menhelyre került kisállatok életét. Nemcsak a kinézetük változik meg, hanem a viselkedésük és az is, hogyan érzik magukat. Mindez segít felkészíteni őket az örökbefogadásra, hiszen minden menhelyre került kutya és macska megérdemel egy második esélyt.

Nézd meg a videót és tudd meg, miről szól az Örök barátság küldetés:

Csatlakozz az Örök barátság küldetéshez áprilisban Te is és segíts!

Ossz meg egy képet kedvencedről a közösségi médiában – a Facebookon vagy az Instagramon – és ha a képhez az #ÖrökBarátságKüldetés hashtaget adod, a Hill’s minden egyes poszt után egy tál eledelt adományoz a menhelyeknek.

Ráadásul április hónapban a Hill’s Vet Essentials és Science Plan termékek kedvezményesen vásárolhatók meg és a Hill’s az áprilisi eladások 5%-át is a menhelyeknek adományozza. Így amikor Hill’s eledelt vásárolsz saját kedvencednek, egyben segítesz a menhelylakók etetésében is.

Még többet szeretnél tenni értük? Lehet, hogy már az is megfordult a fejedben, hogy örökbefogadnál egy szőrös barátot? Egy kiskedvenc örökbefogadása a segítségnyújtás legfelemelőbb módja, hiszen valójában 2 életet ment meg azzal, hogy helyet szabadít fel a menhelyen egy új kisállat számára. Ha bizonytalan vagy abban, hogy készen állsz-e az életre szóló elköteleződésre, az ideiglenes befogadás pontosan Neked való lehet. Egyrészt kipróbálhatod magadat gazdiszerepben, másrészt segíthetsz egy kisállat szocializációjában is – ami később hozzájárul ahhoz, hogy megtalálhassa az álomgazdit.

Látogass el az Örök barátság küldetés honlapjára, ahol számos további támogatási lehetőséget ismerhetsz meg és megtudhatod, mire érdemes odafigyelni az örökbeadás kapcsán.

A Hill’s a kezdetektől fogva elkötelezetten támogatja a nehéz sorsú kutyákat és cicákat. Eledel-, menhely- és szeretetprogramja világszerte több mint 1000 menhelyet támogat és lát el eledellel az év 365 napján. Eddig több mint 235 millió euró értékű eledelt adományozott, és több mint 12 millió menhelyre került kisállatnak segített új otthonra találni. Az áprilisi Örök barátság küldetés ennek a programnak a kiterjesztése.

A Hill’s küldetése, hogy az egészséges táplálás révén a tudomány segítségével megerősítse az emberek és kedvenceik közötti különleges kapcsolatot. Nem véletlen hát, hogy a Hill’s eledeleket világszerte állatorvosok ajánlják – és etetik azzal saját kedvenceikkel is. Ha szeretnél többet megtudni a Hill’s-ről és a tudomány erejéről, látogass el a www.hillspet.co.hu oldalra vagy kövess minket a Facebookon és az Instagramon!