Kos:

Olyan dolog miatt aggodalmaskodhat, amelyre nincs ráhatása. Ezért jól teszi, ha beszél a gondjáról vagy arról, ami foglalkoztatja, mert hatására megkönnyebbülhet, és más színben láthatja a világot, benne a saját helyét. Ha párkapcsolatban él, társának munkahelyi problémája adódhat. Szerelmi viszonyokban veszekedésre van kilátás, ám édes lesz a kibékülés. Pénzügyei jól alakulhatnak.

Bika:

Megtapasztalhatja a vonzás törvényét, mert amire sokat gondol, az megvalósulhat. Ezért fontos, hogy történjen bármi, csak optimistán gondolkodjon. Megtalálhatja minden rosszban a jót, ami pozitív hatással lehet még a hangulatára is. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. Ha ön szülő, gyermeke állhat figyelmének középpontjában, most nehezebben érthet vele szót.

Ikrek:

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytat, nehézség merülhet fel. Lehet, hogy egy régóta húzódó kérdésben nem következik be az a változás, amelyet szeretne. Közben olyan fejlemény is történhet az életében, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Sikerét ne verje nagydobra, mert ennek hatására olyasvalaki irigykedhet önre, aki miatt csalódottnak érzi magát.

Rák:

Környezetében többen energiavámpír módjára viselkednek. A saját érdekében tartson tőlük nagyobb távolságot. Munkahelyén olyan nehézségek merülhetnek fel, amelyek érintik az ön megélhetését is. Érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhat. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytat, szerencsés változás következhet be.

Oroszlán:

Önre a nagyvonalúság jellemző, ám most fogához veri a garast, vagy olyasmin próbál takarékoskodni, amivel önmagát hozhatja nehéz helyzetbe. Környezetében valakivel szemben a saját érdekében jó lenne, ha három lépés távolságot tartana. Egészségének megőrzésére vagy műtétből való felépülésre ne sajnálja a pénzt. Ha párkapcsolatban él, élete párjának központi témája lehet a pénz.

Szűz:

Ha párkapcsolatban él, olyan esemény következhet be, amely miatt úgy érzik, mintha Isten a tenyerén hordozná önöket. Akivel most hozza össze a sors, azzal tervezgetheti a közös jövőt. Ha most kívánja összekötni az életét a kedvesével, ezt a lehető legjobbkor teszi. Előfordulhat, hogy önre kényszerítenek valamit, vagy valaki rosszat kíván önnek. Ügyeljen arra, amit végez, mert hibát követhet el.

Mérleg:

Rengeteg feladat szakadhat a nyakába. Az is lehet, hogy kényszerhelyzetbe kerül, sőt más helyett is dolgozik. Kollégái között van, akivel nagyon jól kijön, megbeszélheti mindazt, ami foglalkoztatja, és a gondjaira megoldást talál. A szerelmi kapcsolatokban régi probléma újul ki, nagy esély van a szakításra. Ha ön szülő, gyermeke nehezebben kezelhető, ami miatt nyomott lehet a hangulata.

Skorpió:

A szerelem édes angyalkája a vállára telepedhet. Olyan események is történhetnek, amelyek miatt jól érzi magát a bőrében. Tegyen próbát a szerencsejátékokban, mert akár a fődíj is az öné lehet. Rokon vagy ingatlanügylet miatt nagyobb terhek nehezednek a vállára. Olyasmi is a tudomására juthat, ami előtt meglepetten áll, ám valakivel meg tudja beszélni. Élete párjával legyen türelmesebb.

Nyilas:

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Megeshet, hogy nemcsak a saját egészségi állapota a központi témája, hanem a környezetében is van, akinek a betegsége miatt aggodalmaskodik. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának. Rokoni kapcsolatai akkor működhetnek jól, ha szavakba önti a szeretetét. Pénzére jobban ügyeljen, mert veszteség érheti.

Bak:

Furcsa, kettős helyzetekben bővelkedik a hét, egyik percben az optimizmus járja át minden porcikáját, majd letargikus hangulatba kerül. Pénzügyek terén odafigyelésre van szükség, mert a saját hibája miatt nehéz helyzetbe kerülhet. Viszont nagyon jól tud takarékoskodni, akár tartalékot is képezhet. Ha ön szülő, gyermeke kedélyállapota hullámzó lehet, ezért nehezebben jönnek most ki.

Vízöntő:

Minden idegszálával a pénzre koncentrál, amelyből talán több lesz, mint amennyit tervezett. Olyan esemény is megeshet, amely jó hatással lesz a biztonságérzetére. Rokonok között van, akivel nehezen tud kijönni, azért, mert ön most ragaszkodik ahhoz, amit eltervezett. Ingatlanügylet miatt megfeszülhetnek az idegei. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyet intézni.

Halak:

Ön lehet az állatöv nagy mázlistája. Olyan események történhetnek, amelyek miatt szerencsésnek érezheti magát, és ennek hatására annyi lehet az irigye, mint égen a csillag. Ezért a legjobb barátot se avassa be életének új fordulataiba, így elkerülheti az irigykedést és a csalódást. Jó és rossz hírek egyaránt eljuthatnak a fülébe, emiatt hangulata hullámzó. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatosabb.