Budapesten koncertezik a Modern Talking sztárja! (x)

A Cheri Cheri Lady is felcsendül élőben június 18-án a Budapest Parkban!

A Total Dance Festival és az 80’s Disco Retro Festival jóvoltából ismét felcsendülnek a legnagyobb Modern Talking slágerek élőben Thomas Anders-től, ezúttal egy még látványosabb, 90 perces egyedülálló élő koncert keretein belül a Budapest Parkban.

Több, mint 124 millió eladott lemez, 14 kiadott album, olyan örökzöld slágerekkel, mint a You’re my heart, you’re my soul és a Cheri Cheri Lady: a retró korszak meghatározó német duója örökre beleírta magát a zenetörténelembe. Majd jött a szétválás és az útkeresés külön-külön, néha pedig együtt. Az 1980-as évek végétől önállóan koncerteztek, majdnem 10 évvel később pedig újra összeálltak, de csak néhány évre,  2003-ban Dieter Bohlen egy koncerten jelentette be, hogy szétválnak, mely nem csak a közönséget, de Thomas Anders-t is meglepte. Innentől Thomas önállóan koncertezett és turnézott világszerte. Szóló karrierje ugyanolyan gyümölcsöző, számtalan dalt jelentetett meg azóta és napjainkig folyamatosan jönnek ki új számai. Önálló, 90 perces koncertjén egyaránt felcsendülnek a legnépszerűbb Modern Talking slágerek és legújabb zenéi is.

A szervezők két évente rendezik meg koncertet, mely minden alkalommal teltházzal zárul. Az eseménynek a Budapest Park ad otthont, mely Budapest egyik legjobb szabadtéri rendezvényhelyszíne. “Mindig nagyon várjuk ezt a koncertet, hiszen tudjuk,  hogy mennyire szereti a közönség a Modern Talking dalokat és igyekszünk,  hogy minden alkalommal tudunk valami még jobbat hozzáadni a rendezvényhez.” nyilatkozta Kurucz Dániel, a rendezvény egyik szervezője. Idén a koncert után hajnalig tartó bulival várják a résztvevőket, mely során három színpadon, három különböző zenei stílus között válogathatunk. A koncertre megvásárolt belépővel egészen zárásig lehet a Budapest Parkban tartózkodni.

A koncertre küzdőtéri (normál álló) és terasz jegyek (VIP) is kaphatók. A VIP jegyekkel jobb kilátás nyílik a színpadra, külön bejárat, italpult és mosdó áll rendelkezésre. A jegyeket érdemes minél előbb beszerezni, mert hamar elfogynak.

Kapunyitás: 18:00

After party: 22:00-tól zárásig 3 színpadon, 3 különböző zenei stílussal a 90-es és 2000-es évekből (hip-hop-r’n’b, retro, techno-trance-handsup)

A szervezők a 80-as évek zenéinek rajongóit szeptember 17-én is várják a Budapest Parkba, amikor is élőben fellépnek a korszak legnagyobb sztárjai: Sabrina, BoneyM, Alphaville, Dschinghis Khan, Ken Laszlo, Szűcs Judith és Soltész Rezső. További információt a www.80disco.hu oldalon találhatunk.