Így vágj neki tavasszal az otthonod felújításának! (x)

Tavasszal minden megújul. Virágoznak a fák, egyre hosszabbá válnak a nappalok, és az idő is elkezdi megmutatni a szebbik arcát. Minden háztartásban beindul a tavaszi nagytakarítás, kikerülnek a déli dekorációk a házból, amit felváltanak az illatos vágott virágok és a világos drapériák. Mit érdemes tenni, ha beköszönt a jó idő?

Itt az ideje a kerti bútor beszerzésének!

Ha eddig még csak gondolkoztál rajta, hogy beszerzel egy kerti bútorgarnitúrát a tavaszra, akkor itt az ideje annak, hogy cselekedj is! A Wellis kínálatában számtalan különleges modellel találkozhatsz, legyen szó egy kisebb, négyszemélyes szettről, vagy egy nagyobb, kültéri sarokgarnitúráról. Mielőtt kiválasztod a számodra szimpatikus terméket, mindenképpen ellenőrizd a váz időtállóságát és a huzat időjárásállóságát. A Wellis alumínium tartóvázat és Olefin időjárásálló párnahuzatot használ a termékei nagy részéhez, így nem kell azon aggódnod, hogy egy fél év után elhasználódik a vásárolt bútor.

Tavasziasítsd a medencédet!

A télen kevésbé használt jakuzzik tavasszal új életre kelnek. A kert ismét megtelik élettel, egyre többet látjuk a barátokat és a családot, akik időnként eltöltenének pár kellemes pillanatot az élménymedencénkben. Nagyon fontos, hogy a jakuzzikat szakszerűen téliesíteni és tavasziasítani kell. Utóbbinak most jött el az ideje, így érdemes felkeresned a Wellis szakszervizét, akik készségesen adnak majd időpontot az elvégzendő feladatra. Fontos, hogy mindenképpen szakember segítségét kérd ehhez, hiszen, ha a tél folyamán a medence valamelyik idomja megsérült, akkor a Wellis kollégái rövid időn belül cserélik majd azt.

Elkezdődhet a fürdőszobafelújítás!

A legtöbben tavasszal határozzák el magukat a lakásfelújítás elkezdéséhez. Ilyenkor jönnek ki az új, tavaszi kollekciók, és ilyenkor lehet egy kis kedvezménnyel megvásárolni a tavalyi, még megmaradt darabokat. Érdemes körülnézni a Wellis weboldalán is, hiszen akár 10-15% kedvezménnyel is hozzájuthatunk a régóta kinézett szabadon álló kádhoz, vagy egy exkluzív, trópusi esőzetővel is ellátott zuhanypanelhez, amivel otthonunkban is átélhetjük “a természet élményét”.