Kos:

Ha képes pozitívan gondolkodni, akkor nincs olyan nehéz helyzet, amelyből nem találná meg a kivezető utat. Átélheti a minden rosszban van valami jó igazságát is. Felütheti fejét a féltékenység, az irigység, amely előtt döbbenten áll. Anyagi ügyei jól alakulhatnak, a pénzt jobban be tudja osztani, olyan bevétel is ütheti a markát, amelyre nem számított. Ha ön szülő, gyermekével legyen elnézőbb.

Bika:

Úgy vághat az esze, mint a borotva, a memóriája is fantasztikusan működhet. Ha tanulmányokat folytat, most az agya magába szippantja az új tudást, mint szivacs a vizet. Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródik, vagy ha ön szülő, gyermeke miatt az aggodalom mellett elégedettséget is érezhet. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt szorongóvá válhat. Kapcsolatnak hasznát veheti.

Ikrek:

Emberismeret dolgában most nem áll a helyzet magaslatán: valakit félreismerhet, és ezért csalódást kell átélnie, vagy olyasmit feltételez róla, amivel az illető nem rendelkezik. Tudomására juthat valami, és ennek hatására már most olyan lépéseket tehet, amelyek miatt a későbbiekben előnyös helyzetet élvezhet. Történhet bármi a világban, önnel mégis több jó dolog eshet meg.

Rák:

A megérzései tökéletesen működnek, ezért érdemes lenne arra hallgatnia, amit az ösztönei súgnak. Pénzügyei nem úgy alakulnak, ahogyan szeretné, illetve a megélhetésében történhet olyan változás, amely miatt szorosabbra kellene húznia a nadrágszíjat. Felettesével konfliktusba kerülhet, vagy egy esemény miatt nehezebben jöhet álom a szemére. Váratlan találkozás felvillanyozhatja.

Oroszlán:

Mindig is értetlenül állt a rosszindulat, az irigység és a kicsinyesség előtt. Most része lehet bennük, mert több ilyesmire hajlamos személy veszi körül. Miközben olyanok is akadnak az ismeretségi körében, akiknek a jóindulata, a szeretete feltöltheti energiaraktárait. Egészségi problémája alakulhat ki, műtére kerülhet sor. Olyan pénz is ütheti a markát, amelyre egyáltalán nem számított.

Szűz:

Meg kell gondolnia, mit kíván, mert a vágyát a sors valóra válthatja. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhetnek át. Olyan események is történhetnek, amelyek miatt meghatódhat, vagy szeretet járhatja át minden porcikáját. A szerelmi kapcsolatokban a vihar után édes lehet a kibékülés. Töltse az idejét pihenéssel, különben betegség vonhatja ki a forgalomból.

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben viharfelhők gyülekezhetnek. Ennek fő oka az lehet, hogy társa zűrös helyzetbe kerül. Legyen a segítségére, ő ezt a szituációt valószínűleg nem tudja kezelni. De az is előfordulhat, hogy az ön rokonsága és a párja között alakul ki veszekedés. Történjen bármi a nagyvilágban, önnek meg kell őriznie a hidegvérét és alkalmazkodnia kell.

Skorpió:

Több a környezetében az ideges, türelmetlen ember, közéjük tartozhat élete párja is. Ha nyugalomra vágyik, önnek kell türelmesebbnek és megértőbbnek lennie. Ha ön szülő, gyermekének szüksége van az önnel együtt töltött időre, a gondoskodására. Ha az ünnep alatt dolgoznia kell, a munka vagy a kollégák az agyára mehetnek. A sors összehozhatja valakivel, akibe fülig beleszeret.

Nyilas:

A hatodik érzéke sohasem működött annyira jól, mint ezen a héten. Hallgasson arra, amit a megérzései súgnak, mert így előnyös helyzetbe kerülhet, és nem érheti semmi baj. Ha pénzről van szó, egyik szeme sírhat, a másik nevethet. Történjen bármi a nagyvilágban, nem szabad elveszítenie a hitét abban, hogy ezután jó dolgok jönnek. A rokonokkal, szeretteivel együtt töltött idő feldobottá teheti.

Bak:

Rendkívül energikus lehet a héten, olyan dolgok is megeshetnek önnel, hogy csodálkozásában leeshet az álla. A rokonai között vannak, akiknek a viselkedése miatt vérnyomása az egekbe emelkedhet. Többször eszébe juthat a múlt, és könnyet csalhat a szemébe. Mivel most a kommunikáció az erőssége, előadhatja mindazt, amit a fejében forgat.

Vízöntő:

Olyan váratlan esemény történhet, hogy csodálkozásában elakad a hangja. Akár rövidebb, akár hosszabb utazás során bosszantó helyzet jöhet létre, szükség lehet a lélekjelenlétére. Szomszéd/testvér miatt feszültté válhat. Pénzügyei szerencsésen alakulhatnak, érdemes nagyobb vásárlást vagy eladást lebonyolítania, de az anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseknek is eljött az idejük.

Halak:

Történjen bármi, az optimizmusa nem hagyja el. Olyan váratlan esemény is bekövetkezhet, amely miatt örömében fülig ér a szája. Pénzügyeinek alakulása idegessé teheti. Megeshet, hogy a tartalékaihoz kell nyúlnia. A házasságokban, régi együttélésekben társával olyasmi történhet, ami miatt másként láthatja a világot és benne a saját helyét. Nem érdemes politikát érintő vitába belemennie.