Világsztárok és lélegzetelállító show Budapesten (x)

Világsztárok, lélegzetelállító show, profi táncosok és a 90-es, 2000-es évek legmenőbb zenéi – május 21-én újra Total Dance Cabrio a Budapest Parkban!

Szerencsére egy igazi fesztivál élményre nem kell nyárig várni. Nyáreste, finom italok, a legnagyobb slágerek és egy óriási buli. Ez a Total Dance Cabrio. A korábbi évek sikerein felbuzdulva idén még erősebb line up-pal és nagyobb show-val készülnek a szervezők. Élőben fellépnek a Budapest Park színpadán a 90-es és 2000-es évek legnagyobb külföldi sztárjai: Basshunter (Now you’re gone), Mr President (Coco Jambo), Rednex (Cotton Eyed Joe), Ice MC (Think About The Way), Italobrothers (Stamp On The Ground), és a korszak magyar képviselői: Kozmix, Krisz Rudolf, UFO, Náksi, Sterbinszky, Erős vs Spigiboy, Peat Jr., DJ André, DJ Pégé.

Hogy hogyan fér bele mindez egy estébe?

A Total Dance Fesztiválokon nincs időhúzás: minden fellépő a legismertebb zenéit adja elő profi táncosokkal és koreografált show elemekkel. Füst, láng, konfetti és sok más meglepetés is várja a résztvevőket. És ami a legjobb, hogy egy jeggyel nem csak az egész show-n, de a hajnalig tartó after party-n is részt lehet venni! Szeretnél egy hatalmasat bulizni a 90-es és 2000-es évek ikonjainak legnépszerűbb számaira szabadtéren, a város egyik legjobb helyszínén? Akkor május 21-én a Budapest Parkban a helyed!

„A hangulat és a látvány is magával ragadó, imádjuk nézni, ahogy a naplementében hideg italukat kortyolva bulizik több ezer ember és együtt éneklik, hogy az éjjel soha nem érhet véget. Ezek a pillanatok egész évre feltöltenek minket” 

nyilatkozta Kurucz Dániel, a rendezvény egyik szervezője. A Total Dance Festival népszerűsége évről évre nő, köszönhetően a szuper buliknak és a 90-es évek zenéinek szüntelen trendiségének. Egyre több kisebb és nagyobb ilyen jellegű rendezvényt találhatunk már országszerte, azonban nincs még egy, ahol ennyi külföldi és magyar fellépő is színpadra lép egy gondosan megtervezett show keretein belül. A szervezők országszerte több városba és fesztiválra is elvitték már a Total Dance élményt, de a szezonnyitó Budapest Parkos buli mindig is az egyik kedvencük volt.

Kapunyitás: 18:00
After party: 22:00-tól zárásig 3 színpadon, 3 különböző zenei stílussal (hip-hop-r’n’b, retro, techno-trance-handsup).
Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen élményt, szerezd be jegyedet most még kedvezményes áron!