Kos:

Mielőtt megszólal, el kellene számolni tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amivel önmaga alatt vághatja a fát. Olyan dologra jöhet rá, ami miatt döbbenetében elakadhat a hangja. Tény, hogy most több rosszindulatú ember veszi körül, mint általában. A megérzései tökéletesen működnek, hallgasson arra, amit az ösztönei súgnak, és akkor megúszhatja a nehéz helyzeteket.

Bika:

Nem lesz könnyű az élete. Több problémája is adódhat, és az emiatti szorongástól nehezebben jöhet álom a szemére. Az lenne a legjobb, ha semmiféle új dologba nem vágna most bele, hanem végezné a napi rutinját. Elképzelhető, hogy nem tudja befolyásolni az eseményeket, és nem tehet mást, mint hogy alkalmazkodik. Pénzére, értéktárgyaira és az egészségére jobban kellene ügyelnie.

Ikrek:

Ne bízzon senkiben, csak önmagában. Ha öröm érné, ne ossza meg senkivel, még a legjobb barátjával, szeretett személlyel se, mert az irigységük miatt csalódhat. Egészségi probléma alakulhat ki, vagy műtétre kerülhet sor, de ne aggódjon, jó kezekben lehet. Vannak dolgok, amelyekre nem gyakorolhat hatást, csak elszenvedheti őket. Nem kedvez az idő banki ügyek intézésének.

Rák:

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha vizsgálatra, beavatkozásra lenne szüksége, ne halogassa, essen most túl rajta. Olyan esemény is bekövetkezhet, amellyel szemben teljes mértékben tehetetlen, és az alkalmazkodáson kívül mást nem nagyon tehet. Amire sokat gondol, az bekövetkezhet.

Oroszlán:

Előfordulhat, hogy kényszer hatására kell cselekednie. Ám történjen bármi, a pozitív gondolkodás lehet önre jellemző, ennek segítségével még a reménytelennek látszó ügyekből is megtalálhatja a kivezető utat. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Ha párkapcsolatban él, társával most nehezebben tud kijönni, környezetében is több az olyan személy, akik energiavámpírként viselkedhetnek.

Szűz:

Olyan esemény történhet, amely befolyással lehet hétköznapjai alakulására, emberi kapcsolataira, sőt a munkájára is. Érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert megélhetés terén nehéz helyzet jöhet létre. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet aggodalmaskodhat. Egészségének megőrzésére ne sajnálja a pénzt, ha műtétre kerülne sor, ne aggódjon, mert jó időben lehet jó kezekben.

Mérleg:

Környezetében több az olyan személy, akik miatt a vérnyomása hirtelen az egekbe emelkedhet. A kommunikáció most nem tartozik az erősségei közé, ráadásul az érdekeit sem tudja jól képviselni. Ezért a fontosabb megbeszéléseket el kellene halasztania. Nem kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának. Megfordulhat a fejében, hogy talán külföldön kellene boldogulnia. Ezt még gondolja át alaposabban.

Skorpió:

Sajnos ezen a héten nem tudja jól képviselni az érdekeit, vagy olyasmit mondhat, amivel önmaga alatt vághatja a fát. Ezért nagyon oda kell figyelnie arra, amit mond. Roppant balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatosabb. Megeshet, hogy olyan helyzet jön létre, amelyre nincs ráhatása, az alkalmazkodáson kívül mást nem tehet. Ha ön szülő, gyermekével többet kellene most foglalkoznia.

Nyilas:

Ha van gyermeke, nehezebben tud kijönni vele, és a kommunikáció sem úgy megy, ahogyan ön szeretné. Ha ön vállalkozó, nehéz helyzetbe kerülhet. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely nincs jó hatással sem az anyagi helyzetére, sem a biztonságérzetére. Fontosabb megbeszélést halasszon el, mert később sokkal jobban tudja képviselni az érdekeit, vagy könnyedén meg tud majd győzni másokat.

Bak:

Az a fontos, hogy ne hallgasson senkire, még a legjobb barátjára vagy szeretett személyre se, mert tévútra terelhetik. Csak az ösztöneit vegye figyelembe, mert azok most nem csapják be. Ha politizál, készüljön föl idegtépő és alattomos helyzetre. Nagyon oda kell figyelnie a pénzügyeire, mert a saját hibájából veszteség érheti. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet.

Vízöntő:

Egészségi probléma vagy fáradtság ledöntheti a lábáról. Olyan dolog is a fülébe juthat, amely nemcsak felidegesítheti, hanem meg is betegítheti. Ha beszél a gondjáról, ezzel máris a gyógyulás útjára léphet. Közben olyan helyzet is létrejöhet, amelyben vigaszt találhat, és a szituáció pozitív hatást is gyakorolhat az életére. Balesetveszélyes a hét!

Halak:

Pénzügyek terén legyen óvatosabb, mert olyasmi történhet, ami nincs jó hatással az anyagi helyzetére. Hajlamossá válhat a túlzásra, és kiadhat valamire, amit vagy nem engedhet meg magának, vagy nem éri meg az árát. Valakinek az irigysége vagy a nézetei miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. Ha van titka, és nem szeretné, hogy kiderüljön, legyen az eddigieknél sokkal elővigyázatosabb.