Mi a helyes döntés, melyik tápoldatot válasszuk? (x)

A növények harmonikus fejlődéséhez, az erős levélzet növeléséhez, az életteli virágzat kiépítéséhez és a zamatos termés kineveléséhez kiegyenlített tápelem-összetételre van szükségük.

Házikertjeink növényei társaink a mindennapokban. Élettel teli kedvenceink örömmel töltik el gondozójukat! Nem titok, hogy a növényeinknek éltető eleme a tápanyagokban gazdag egészséges talaj. A szükséges ásványi anyagokat a jól megválasztott tápoldatokkal eredményesen tudjuk adagolni. Az univerzális tápelem összetétellel rendelkező tápoldatok, kiegyenlített arányokban tartalmazzák a makro és mikro elemeket. Segítik a növényeinket teljes vegetációjukban: induláskor a szár és levélzet növekedését, folyamatosan előirányozva a virágzat vitális kialakulását a termés növelés és érés szakaszát. 1-ben a 3 lépést!

Wuxal Super (NPK 10-10-7,5 + mikroelemek)

nem véletlenül a felhasználók által elismert egyik legkedveltebb univerzális öntöző- és levél trágya! Sok év szakmai tapasztalatára alapozva alakították ki az összetételét. Kiegyenlítetten tartalmazza a makro és mikro elemeket. A makro elemek alapvető összetevői: a nitrogén a hajtásnövekedés és levélzet kialakulásáért felelős, a foszfor a gyökérzet és virágzat, termés fejlődését biztosítja, a kálium pedig a stresszálóságot és a betegségekkel szembeni ellenállóságot fokozza, elősegíti a helyes vízgazdálkodást. A mikro elemek: vas, bór, cink, mangán, réz, molibdén a növények bizonyos életciklusaiban és életfolyamataiban nagy jelentőségűek. A vas és a mangán kertészeti szempontból a legmeghatározóbbak a mikro elemek közül. Wuxal Super termék kiemelt mennyiségben tartalmazza ezeket az ásványi anyagokat.

A vashiány azonnal jelentkezik, a fiatal levél levélérközi sárgulással jelzi. Csökken a fotoszintézis és leáll a növény fejlődése. A talajainkból a felvehetősége korlátozott napjaink száraz időjárása és más talaj kationok jelenléte miatt. A mangán nagy jelentősége abban rejlik, hogy a nitrogén és a magnézium élettani hasznosulásának motorja. Hiánya gyenge hajtásnövekedést és klorotikus jelenséget okoz, csökken a fotoszintézis. Hiánya összekeverhető a nitrogén és magnézium tüneteivel. Talajból való felvehetősége ellentmondásos, a jó víz-, és levegő gazdálkodású talajok mangán szolgáltató képessége alacsonyabb. Hatékonyan lombtrágyázási formában tudjuk visszapótolni kertjeinkben. Ezért Wuxal Superrel kezelt növényeknek kiemelkedő a klorofil tartalmuk, ennek köszönhetően maximális a fotoszintetizáló képességük. A magas fotoszintetizáció eredménye az extra energiaháztartás és bioaktivitás. A Wuxal Super extra zöldítő hatása megmutatkozik a növények extra kondíciójában és extra fotoszintetizációs folyamataiban!

Wuxal Super univerzális oldattrágya nagy előnye, hogy a mindenkori termőhely tulajdonságokhoz jól illeszthető. Kondicionált, egészséges növényi állományt eredményez. A növényspecifikus lombtrágyákkal egyes tápelemeket túladagolhatunk, mert nem ismerjük a talajaink eredendő tápanyag szolgáltató képességét. A Wuxal Super terméknek széles a felhasználhatósága, a kertészeti palántáktól a gyümölcsökön át egészen a szoba és balkonládás dísznövényeink táplálására is kiválóan alkalmas. Tápanyaghiány megelőzésére 0,1-0,2 % -os tápoldat keverék formájában alkalmazható, 10 ml-20 ml/10 liter víz lombtrágya ként kipermetezve.

A megújult Wuxal Super-t felhasználóbarát csomagolásban hozzuk forgalomba. Gyakorlati alkalmazását is segíti az új megjelenése. Wuxal Super összetételében, hatásspektrumában és a csomagolás kialakításában is egy valóban komfortos, megbízható megoldás a kerti növényeink hatékony táplálására.

További információkért keressétek Facebook-oldalunkat!

További sikeres kertészkedést!