Kos:

Ha kommunikációról van szó, ön most verhetetlen az állatövben. Adja elő az elképzeléseit, mert nyitott fülekre találhat. Megtapasztalhatja, hogy adni jobb, mint kapni. Olyan esemény is történhet, ami miatt szorongani kezd. Ha beszél a gondjáról, ezzel máris segíthet magán. Ha ön szülő, gyermekére fordíthatja minden figyelmét.

Bika:

Több meglepő esemény is történhet, és némelyikre nincs ráhatása. Mást nem tehet, mint hogy alkalmazkodik a kialakult helyzethez. Kapcsolatainak nagy hasznát veheti ezen a zűrös héten, mert felettesének nincs most könnyű dolga, de az is lehet, hogy a megélhetés frontján merülnek fel nehezebben kezelhető problémák. Egészségére ügyeljen.

Ikrek:

Olyan helyzetbe kerülhet, amelynek hatására bizonyos dolgokról másként kezdhet el gondolkodni, mint eddig. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytat, akkor is fel kell készülnie nehézségekre. Zavaros szituáció is kialakulhat, ezért lényeges, hogy világosan fejezze ki magát. Ha hallgat a megérzéseire, előnyös helyzetbe hozhatja magát.

Rák:

Össze kell szednie magát és tenni a dolgát. Ha nagy terhek nyomják a vállát,  nem szégyen segítséget kérni. A kommunikáció nagyon fontos ezen a héten, mert kibeszélheti a problémáját, vagy valakit meggyőzhet, és ennek hatására könnyebb helyzetbe kerülhet. Most érdemes orvosi vizsgálaton részt vennie, műtéten túlesnie, vagy új gyógyszer szedését elkezdenie. Pénz állhat a házhoz.

Oroszlán:

Olyan esemény történhet, amely a világnézetére is hatást gyakorolhat. Megeshet, másként látja majd a jövőjét, mint eddig. És mivel nagyon jól tudja most képviselni az érdekeit, itt az idő, hogy hangot adjon az elképzeléseinek, mert tervei közül valamelyiket megvalósíthatja. Ha most kíván állást változtatni, lépjen a tettek mezejére. A környezetében több a nehezen kezelhető személy.

Szűz:

Valószínűleg nem az ön akaratán múlnak most a dolgok. Azonkívül, hogy alkalmazkodik az új helyzethez, semmi mást nem tehet. Változnak a körülmények, és az is lehet, hogy nemcsak új helyzethez, hanem új emberekhez is igazodnia kell. Nagyon fontos, hogy ne gyötörje magát, főleg olyasmin, amire nincs hatása. Próbáljon meg továbblépni, különben egészségügyi probléma vonhatja ki a forgalomból.

Mérleg:

Azokban a házasságokban, régi együttélésekben, amelyekben eddig nem volt minden fenékig tejföl, most megbeszélhetik a problémáikat. Ezzel pedig úgy érezhetik, mintha új fejezet nyílt volna a kapcsolatukban. Most kellene orvosi vizsgálaton túlesnie, mert a panasza könnyen orvosolható. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet szoronghat, de most nem tud rá hatni.

Skorpió:

Figyelmének középpontjában ingatlannal kapcsolatos ügy állhat. De az is lehet, hogy rokon miatt kerülnek nagyobb terhek az ön vállára. Többször juthat eszébe a múlt is, és ennek hatására könny is csilloghat a szemében. Ha ön szülő, gyermekével olyan szerencsés dolog történhet, ami miatt fülig érhet az ön szája is. Olyan helyzet is létrejöhet, ami arra készteti, hogy változtasson a napi rutinján.

Nyilas:

Jól ki tudja fejezni magát, ezért most kellene előadnia mindazt, ami már egy ideje foglalkoztatja. Olyan szerencsés esemény is történhet önnel, ami miatt hirtelen annyi lehet az irigye, mint égen a csillag. Ha még nem szerelmes, Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat. Az is lehet, hogy egy régi kedves bukkan fel az életében, akinek a szavai elvarázsolják. Valakinek meg kell bocsátania.

Bak:

Az egyik szeme sírhat, a másik nevethet. Ne aggódjon, az új helyzetben is megtalálhatja a számítását, a gondviselés nem hagyja önt magára. Fontos, hogy  száműzze a lelkéből a félelem érzését, mert megbetegítheti önt. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy lebonyolításának, rokonnal olyan dolgokat beszélhet meg, amelyek egy ideje már foglalkoztatják. Rátörhet önre a nosztalgia, többször juthat eszébe a múlt.

Vízöntő:

Olyan változások következhetnek be, amelyek miatt szorongóvá válhat, és talán az aggodalmaskodás miatt nehezebben jön álom a szemére. Hajlamossá válhat olyasmi miatt félni, amire nem kerül majd sor. Pénzügyei szerencsésen alakulnak, most érdemes nagyobb vásárlást vagy eladást is lebonyolítania. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Szomszéddal, testvérrel könnyebben szót érthet.

Halak:

Olyan események történhetnek, amelyekkel szemben tehetetlen. Nem kedvez az idő nagyobb utazásnak. Egészségi problémát ne bagatellizáljon el, forduljon vele minél előbb orvoshoz. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. A nyereményjátékokat se hagyja ki, mert akár a fődíj is az öné lehet valahol. Felettesével végre remekül kijöhet.