Az Oscar-jelöltek nemesi címet és zsírleszívást is kapnak ajándékba

Hollywood krémje egy vagyont érő ajándékcsomaggal távozik az Oscar-gáláról.

Szokták mondani, hogy már azok is nyertek, akiket csak jelöltek az Oscar-díjra, de végül nem ők távoztak az arany szoborral. És ha végignézzük, mi minden kerül a 2022-es jelöltek ajándékcsomagjába, szemernyi kétségünk se lesz efelől!

Míg mi, átlagemberek ahhoz szoktunk, hogy köszönő- vagy búcsúajándékként egy parti végén legfeljebb noteszt, tollat és bonbont tartalmazó papírtáskát kapunk, addig

Hollywood krémje egy vagyont érő, ún. goodie (vagy swag) baggel távozik az év legjobban várt és legrangosabb filmes ceremóniájáról.

A „Mindenki nyertes” névre keresztelt ajándékcsomagot egy Los Angeles-i marketingcég, a Distinctive Assets állítja össze, amely egyébként a Grammy-díjátadó goodie bagjéért is felel.

És hogy mire számíthatnak az idei Oscar-jelöltek? Először is egy telekre. Bizony, a Robb Report luxuséletmód-magazin szerint a főbb kategóriákban versenyzők egy darabka földet is kapnak a Skót-felföldön a Highland Titles nevű cég jóvoltából. A földterület mérete nem ismert, ám a Glencoe-völgyben szerzett földtulajdonnal – szimbolikus jelentőségű – nemesi cím is jár, minden jelölt laird lesz, ez a földesúr vagy a földesúrnő skót megfelelője.

A mesébe illő Glencoe-völgy. (Fotó: Getty Images)

Más skót meglepetés is vár Hollywood legjobbjaira – így többek között Kristen Stewartra, Nicole Kidmanre, Javier Bardemre és Will Smithre –: all-inclusive ellátással szállhatnak meg két éjszakára egy turini kastélyban, ahol természetesen egy komornyik is a kényelmüket szolgálja majd. A „Celeb karok” utalvány beváltásához a floridai Art Lipo plasztikai sebészeti klinikáig kell utazniuk, a zsírleszívás listaáron 10-15 ezer dollárba kerül.
A bőséges ajándékcsomag része egy life coaching tanácsadás a holisztikus gyógyítás és wellness-szakértő Kayote Josephnél…

…magánórák Diego Sebastian fitneszlegendával, egy évre elegendő Oxygenetix alapozó, valamint egy bőrápolási szett a New York-i clean beauty márka, a Byroe kínálatából.

De itt még nincs vége! A több mint százezer dollár összértékű összeállításban szerepelnek – az előzőekhez képest – kevésbé drága tételek is, mint egy üveg extraszűz olívaolaj ehető aranypelyhekkel és egy csupor 72 dolláros manukaméz. A sztárok örülhetnek továbbá egy Tangle Teezer hajkefének, CBD-vel gazdagított fürdőbombáknak, Coal and Canary márkájú gyertyáknak, illetve egy felfújható kardszárnyú delfinnek a PETA jóvoltából.

És hogy kik lesznek a 94. Oscar-díjátadó abszolút győztesei, az magyar idő szerint jövő hétfő hajnalban derül ki. 

Forrás: dailymail.co.uk, grazia.co.uk; Kiemelt kép: Getty Images