Kos:

Olyan események történhetnek, amelyeknek hatására elmondható, hogy új időszámítás kezdődik az életében. Ne féljen, ebben az új helyzetben a sors nem hagyja önt magára. Nagyon jól tudja képviselni az érdekeit, ezért most kellene előállnia azzal, amit szeretne elérni. Valaki csalódást okozhat, valami pedig váratlanul pénzt húzhat ki a zsebéből. Olyasmi juthat a tudomására, amitől leesik az álla.

Bika:

Nemcsak ön érezheti úgy, hogy nem könnyű az élet, hanem a környezetében élők is szenvedhetnek az ön magatartása miatt. Felettessel konfliktusba keveredhet, vagy olyan esemény történik, amelyhez nem lesz könnyű alkalmazkodnia. Ám beszélni tud a problémáról, és ezzel könnyebbnek érezheti a helyzetét. Minden külfölddel kapcsolatos dolgon áldás van, tanulmányi siker boldoggá teheti.

Ikrek:

Nem számít, mások mit mondanak, ezen a héten nyomulnia kell, mert így érheti el mindazt, amit szeretne. Sőt, talán még egy régi vágyát is valóra válthatja a sors. Olyan hír juthat el önhöz, hogy hirtelen azt sem tudja, fiú-e, vagy lány. Egy kapcsolatnak nincs jövője, nem érdemes sem erőt, sem időt pazarolni rá. Regenerációs készsége kitűnő, ezért ha műtétre kerülne sor, vagy beteg, gyorsabban gyógyulhat.

Rák:

A környezetében vannak olyanok, akikkel annyira jól kijön, hogy fél szavakból is megértik egymást. A házasságokban, régi együttélésekben is nemcsak jól  megvannak, hanem olyan érzéseket táplálhatnak egymás iránt, amelyeken talán mindketten meglepődnek. Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Egy szomorú esemény lehangolhatja.

Oroszlán:

Ha korábban megbántották, vagy olyasmi történt, ami miatt szenvedett, a sors most kárpótolni kívánja önt ezért. Kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek lebonyolításának, Ha ön párkapcsolatban él, társa feszült, ezért bánjon vele úgy, mint a hímes tojással. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely elgondolkodtatja azon, hogy változtatnia kellene, érdemes volna valami újba belevágnia.

Szűz:

Sikeres, eredményes hét következik, amikor rendkívüli kreativitás jellemezheti. Egy kollégája, vagy valaki, akivel a munkája során került kapcsolatba, az agyára mehet, de olyanok is vannak, akikkel jól kijön. Az ön háta mögött olyasmi folyik, ami befolyással lehet a jövőjére, és amiről talán még semmit sem sejt. A házasságokban, régi együttélésekben társa elfogadó, ezért jó a viszonyuk.

Mérleg:

Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni. Főleg azért, mert csemetéje úgy érezheti, ön rá kívánja kényszeríteni az akaratát. A szerelmi viszonyokban nehéz pillanatokat élhetnek át. Még a szakítás gondolata is felmerülhet. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán áll. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. Egy kollégával jól kijöhet, és ég a keze alatt a munka.

Skorpió:

Ha ön szülő, figyelmének középpontjában a gyermeke áll, akivel olyan események történhetnek, amelyek miatt csemetéje szerencsésnek mondhatja magát. Illetve amelyek miatt az ön minden porcikáját a büszkeség járja át. Ingatlannal vagy rokonokkal kapcsolatban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a vérnyomása az egekbe emelkedik. A házasságokban, régi együttélésekben társa idegessé válhat.

Nyilas:

Olyan váratlan esemény alakulhat ki, hogy hirtelen azt sem tudja, mihez kezdjen. Valakinek a viselkedése előtt is döbbenten állhat. Mivel a kommunikáció ezen a héten nem tartozik az erősségei közé, jobb, ha nem akar tisztázó beszélgetést folytatni, és pletykálkodásban sem vesz részt. A pénz úgy vonzódhat önhöz, mint vas a mágneshez. Még olyan bevétele is lehet, amivel tartalékot képezhet.

Bak:

Regenerációs készsége rendkívül jónak nevezhető, ezért betegségből vagy műtétből gyorsabban és tökéletesen felépülhet. Anyagi ügyeinek alakulása miatt nehezebben jön álom a szemére. Ezért jó lenne, ha most csak a lényeges dolgokra adna ki. Remekül tud kommunikálni, ezért egy régi probléma is megoldódhat. Utazás során szerencsés lehet, szomszéddal, testvérrel jól kijöhetnek.

Vízöntő:

Az is lehet, hogy a sült galamb berepül a szájába. Roppant szerencsésnek mondhatja magát, mert az élet több területén ér el könnyedén sikereket. Most érdemes minden pénzzel kapcsolatos ügyet lebonyolítania, és a szerencsejátékokat se hagyja ki. Ingatlanügylet miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében, egy rokona is olyan dologgal állhat elő, amivel az ön idegein táncol. Felettesével azonban jól kijöhet.

Halak:

Olyan helyzet alakulhat ki, amely idegessé teszi. Mielőtt megszólal, el kellene számolnia tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amivel önmaga alatt vágja a fát. Ha van titka, és nem szeretné, hogy kiderüljön, legyen körültekintőbb, mert észre sem veszi, és elárulhatja magát. Pénzügyeinek alakulása miatt nem lehet oka panaszra. Hízásveszélyes a hét, figyeljen a táplálkozására.