Hedonisták és böjtölők együtt, mégis külön (x)

Hosszú volt a tél, és annyira kivette az erőt belőlünk, hogy tavasszal a test kényeztetésre, a lélek töltekezni vágyik. Ahol minden égi és földi jót – egészségmegőrzést és feltöltődést – egyszerre, magas színvonalon megkaphat a vendég, az a hévízi NaturMed Hotel Carbona, a hazai wellness-szállodák egyik legjobbika.

Hévíz egyik nagy múltú szállodájában igazán forró vendégszeretettel veszik körül mind a visszajáró, mind az először betoppanó családokat, ifjú és idősebb párokat, baráti társaságokat – vagy éppen a böjtölni, megtisztulni, elvonulni vágyókat.

Hedonisták és önmegtartóztatók egyaránt magas szintű szolgáltatásokra számíthatnak. Akinek az egész évi vad rohanásban nincs ideje arra, hogy felmérje az egészségi állapotát, az itt megteheti: különböző 21. századi eszköz is rendelkezésre állnak arra a célra, hogy feltárja szervezete erősségeit és gyengeségeit. A szálloda spa-centruma kínál olyan csomagajánlatokat is, amelyek kétéjszakás tartózkodás esetén ideálisak, de gondoltak azokra is, akik hosszabb időre, vagy kifejezetten a tavaszi ünnepekre érkeznek.

 Hedonistáknak élményzuhatag

Aki egyszerűen csak pihenni szeretne, jóllakatni testét, lelkét és érzékszerveit, azt megújult, kényelmes szobák, ínycsiklandozó ételek, különleges koktélok és élményekben gazdag vízi világ várja A termálfürdő, a fedett úszó- és élménymedencék, valamint a minden igényt kielégítő szaunák nyújtotta élmény kimagasló szakértelemmel párosul, ami a wellnesst professzionális szintre emeli. A szaunák remek teret adnak a méregtelenítési folyamatok elősegítéséhez, ezzel is segítve a szervezet tavaszi megújulását. A wellness medence a felfrissülés színtere. A masszírozó fúvókák javítják a szervezet vér- és nyirok keringését, ezzel a sejtek anyagcsere folyamatait is segítik. Az úszómedencében néhány hossz leúszásával az egész testünket átmozgathatjuk extra erőfeszítés nélkül. A gyógyvizes termálmedencéket sem csak gyógyászati céllal érdemes kipróbálni! Jólesően feledteti a gondokat, oldja a stresszes izmok feszülését.

Galéria | 9 kép

Hedonisták és böjtölők együtt, mégis külön (x)

Hedonisták és böjtölők együtt, mégis külön (x)

Fotó megosztása:

Böjtölőknek testi-lelki megtisztulás

A tavaszi megújulás havi rendszerességgel induló, 10 napos böjti programjára érkezőket – a szálloda többi részétől jól elkülönülő böjti „bázison” – szakmai team segíti a kitűzött cél elérésében. Orvos, gyógytornász, dietetikus és spaszakértő gondoskodik arról, hogy a böjtölés komplex, hatékony, biztonságos és minél felemelőbb élmény legyen. A Buchinger-és Lützner-féle léböjt 10 napja alatt szilárd táplálék helyett vitaminokban gazdag zöldség- és gyümölcsleveket fogyasztanak a vendégek, akik kérhetnek egyéni konzultációt, illetve hallgathatnak szemléletformáló előadásokat az egészséges életmódról, illetve kapcsolatot kereshetnek más böjtölőkkel. A testi megújulást a harmadik és a hetedik nap között naponta más-más testkezelés segíti, illetve részt vehetnek szakszerűen összeállított, ingyenes rekreációs és preventív csoportos sportprogramokon is.

Tavaszünnep mindenkinek

Március idusa, a húsvét és a pünkösd megannyi csodás lehetőséget nyújt kikapcsolódásra és a természet felfedezésére. A jó idő beköszöntével már-már megszámlálhatatlan tulipán és nárcisz bontja a szirmait a hotel szépséges kertjében. Áprilisban a primőrök, frissesség, vidámság és felszabadultság jellemzi a húsvétot szállodánkban, ahol a gyerekek és a szülők, nagyszülők is felfedezhetik ennek a gyönyörű tavaszi ünnepnek a megannyi szépségét. Húsvét után 50 nappal, pünkösdkor a természet ereje teljében pompázik, a pünkösdi rózsa ezernyi szirma változatos színekben illatozik, az első cseresznyék már a nyarat köszöntik. Töltsétek ezeket a szép napokat együtt, egymásra figyelve, gondtalanul. Szobafoglalásotok mellé most egyéni igényeik szerint választhattok a különböző szolgáltatásainkat csokorba szedő ajánlataink közül is. Felújított szobákkal, kényeztető kezelésekkel, változatos programokkal és ízletes finomságokkal készülünk, hogy vendégeinknek semmi más dolga ne legyen, csak élvezzék a nekik járó megkülönböztetett figyelmet!