Horoszkóp a Nők Lapja Egészség 2022/3. számából.

Halak

Egészségügyi problémája alakulhat ki, és még műtéti beavatkozásra is sor kerülhet, ami miatt hosszabb-rövidebb ideig kell nyomnia az ágyat. De az is lehet, hogy olyat hall, ami jó hatással lehet az egészsége megőrzésére. Olyasmibe bonyolódhat, amit titokban kell tartania, mert ha napvilágra kerül, óriási botrányra van kilátás. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre van szükség, mert veszteség érheti.

Kos

Kórházi kezelésre, műtéti beavatkozásra kerülhet sor. Figyeljen jobban a táplálkozásra. Pénzügyek terén óvatosságra van szükség, mert olyan váratlan esemény történhet, ami miatt könyvelése kiadás oldala nagyobb mozgásba lendülhet. Szerelmi kapcsolata próbatétel elé kerülhet, és búcsút inthetnek egymásnak.

Bika

Nem szereti a változásokat, ám most olyan szituáció jöhet létre, hogy muszáj lesz változtatnia. Az új helyzet hatására az élete olyan kerékvágásban folytatódhat, amitől örömében fülig érhet a szája. Pihenjen, mert nagy feladatok szakadhatnak a nyakába. Ismeretségeknek hasznát veheti.

Ikrek

Régi egészségügyi problémája kiújulhat. Megeshet, hogy a betegség váratlanul alakul ki, de ebből pillanatok alatt felépülhet. Érdemes szűrővizsgálatokat lebonyolítania. A megélhetésében olyan pompásan alakulhatnak a dolgai, hogy a siker és az elégedettség sugárzóvá teheti. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. 

Rák

A környezetében sok az energiavámpír, ezért aki szívja az erejét, azzal meg kellene szakítania a kapcsolatot. Műtéti beavatkozásra kerülhet sor, de ne izguljon, minden rendben lesz. Kedvez az idő az utazásnak is. Ha tanulmányokat folytat ön vagy a szerette, ebben sikert érhetnek el. Ha vannak titkai, és nem szeretné, hogy ezek kiderüljenek, akkor jobban kellene vigyáznia.

Oroszlán

Az egészség állhat figyelmének középpontjában, ezért ismerőseivel olyan dolgokról diskurálhat, amelyek betegség esetén hozzásegíthetik, hogy a gyógyulás útjára lépjen. Megeshet, hogy egy gyógyszer mellékhatása okoz önnek kisebb problémát. A házasságokban, régi együttélésekben a társa rokonságának adódhat gondja. A munkahelyén váratlan helyzet jöhet létre, de jól tudja kezelni.

Szűz

A munkában olyan új helyzet alakulhat ki, hogy kénytelen lesz pihenőnapokat beiktatni, mert nem fogja bírni az iramot. A változások hatására új jövőképe bontakozhat ki, de emiatt ne féljen, mert az új helyzetben sikeres lesz. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, és a munkahelyi szerelmi viszonyoknak sem.

Mérleg

Olyan váratlan egészségi probléma alakulhat ki önnél, hogy műtéti beavatkozásra kerülhet sor. De az is lehet, hogy régi betegsége újul ki. Beszéljen a problémájáról az ismerőseivel, mert már ez is segít abban, hogy jobban érezze magát a bőrében. A munkahelyén olyan helyzet jöhet létre, amit talán a legmerészebb álmában sem remélt.

Skorpió

Egyik rokonával kiáshatja a csatabárdot. Előfordulhat, hogy egy ingatlannal kapcsolatos ügy miatt nehezebben jön álom a szemére. Többször juthat eszébe a múlt is, de emiatt azért nincs értelme bánkódni, mert a dolgokon úgysem tud már változtatni. Csont- és ízületi problémák alakulhatnak ki. Ha párkapcsolatban él, partnere egzisztenciájában olyan változás következhet be, ami miatt társa többet izgulhat.

Nyilas

Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, könnyen megsérülhet. De váratlan egészségi probléma is kialakulhat. Olyan kommunikációra is sor kerülhet, amitől jobban érezheti magát a bőrében. Családtaggal fontos dologról beszélgethet, és egy régi ismerőssel hozhatja össze a sors. Ingatlanügylet kedvezően bonyolítható most. 

Bak

Érdemes lenne nőgyógyászati/urológiai vizsgálaton túlesnie. Lehet, hogy hormonális probléma ütheti fel a fejét. Pénzügyek terén óvatosságra lenne szükség, mert olyan kiadásra kerülhet sor, ami elkerülhető lenne. Szerelmi kapcsolatában szakításveszélyes a mostani időszak. Egy találkozás felvillanyozhatja, most kellene szerződést kötnie.

Vízöntő

Ha egészségügyi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Előfordulhat, hogy váratlanul alakul ki betegsége, ami miatt szorongóvá válhat. Ám semmi sem tart örökké, ennek is vége lesz. Most érdemes pénzügyekkel kapcsolatos dolgokat bonyolítania, mert anyagi ügyeit remekül tudja képviselni, a számláján egyre csak gyűlhet az összeg. Ingatlan- vagy családügylet miatt az idegei megfeszülhetnek.

Kiemelt kép: Getty Images

A horoszkóp eredetileg a Nők Lapja Egészség 2022/3. lapszámában jelent meg. 
A magazint keressétek az újságárusoknál, vagy vásároljátok meg digitálisan a https://digitalstand.hu/noklapjaegeszseg oldalon.