Kos:

Rendkívül energikus hét következik, összejöhet valakivel, akivel olyan szenvedélyt élhet át, mint eddig talán még sohasem. Ha ön szülő, gyermekével örömteli esemény történhet. Talán olyasmi is bekövetkezhet, amivel a sors kárpótolni kívánja önt a korábban elszenvedett sérelemért, veszteségért. A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra őrjítő helyzet alakulhat ki.

Bika:

Lehet, hogy felettese az idegein táncol. Olyan esemény is bekövetkezhet, ami miatt a vérnyomása hirtelen az egekbe emelkedhet. Próbálja megőrizni híres türelmét, és ne változtasson, mert csöbörből vödörbe kerülhet. Kapcsolatainak köszönhetően olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt más színben láthatja a jövőjét. Kedvez az idő külfölddel, tanulmányokkal kapcsolatos ügyeknek.

Ikrek:

Megérzései talán sohasem működtek annyira jól, mint ezen a héten. Ezért hallgasson arra, amit az ösztönei diktálnak, mert így előnyös helyzetbe kerülhet, vagy megúszhatja a nagyobb nehézségeket. Olyan esemény is történhet, ami miatt örömében fülig érhet a szája. Sőt, aki korábban ártott önnek, most igyekszik jóvátenni a hibáit. Most kellene előadnia a felettesének a terveit, vagy állást változtatnia.

Rák:

Párkapcsolatában olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt másként láthatja a viszonyukat. Sőt, talán még a biztonságérzete is erősebbé válhat. Jobban vigyázzon az egészségére. Ha műtétre, vizsgálatra kerülne sor, váratlan esemény keresztülhúzhatja a terveit. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, olyan esemény is történhet, ami miatt más színben láthatja a jövőjét.

Oroszlán:

A házasságokban, régi együttélésekben úgy érezheti, mintha lőporos hordón ülne, amely bármelyik pillanatban felrobbanhat. Környezetében is több olyan személy van, akik miatt kinyílhat a zsebében a kisbicska. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha műtétre, vizsgálatra kerülne sor, ne aggódjon, jó időben lehet jó kezekben. Olyan dolog is a tudomására juthat, ami boldoggá teheti.

Szűz:

Kolléga az agyára mehet, munka során olyan személlyel kerülhet kapcsolatba, aki miatt minden haja szála égnek állhat. Olyan változás következhet be, amellyel szemben tehetetlen. Próbáljon meg lazítani, különben nem fogja bírni az iramot, vagy az új helyzetet. Párkapcsolatában fantasztikus pillanatokat élhetnek át. Ha utódra vágyakozik, most aktivizálja magát, mert a sors támogatását élvezheti.

Mérleg:

A szerelmi kapcsolatok szakítópróba elé kerülhetnek. Ha ön szülő, gyermekével most nehezebben boldogul. A béke érdekében jobb lenne, ha engedne csemetéjének. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek lebonyolításának. A munkában nagyon is a kedvére való változás következhet be. Kollégával tökéletes lehet az összhang. Váratlanul egészségi problémája alakulhat ki.

Skorpió:

Ingatlanügylet az őrület határára juttathatja. Rokonnal olyan probléma adódhat, amire nem számított, ami miatt idegesebbé válhat, és amit a párkapcsolata vagy a környezetével való viszonya is megszenvedhet. Ha ön szülő, gyermeke körül foroghat minden gondolata, és olyan dolgokat is meg tud vele beszélni, amiket korábban nem. Házastársával legyen türelmes, stresszesek a napjai.

Nyilas:

Mielőtt megszólal, számoljon el hétig, így elkerülheti, hogy megbántson másokat, esetleg önmaga alatt vágja a fát. Pénzügyei irigylésre méltóan alakulhatnak, amit jobb, ha még a legjobb barátnak sem mond el, mert iriggyé válhat. Ha családdal vagy ingatlannal kapcsolatos problémája adódik, akkor ez most megoldódhat. Kolléga az idegeire mehet, vagy munka során következhet be váratlan, nehéz helyzet.

Bak:

Pénzügyek terén nehéz helyzet jöhet létre, ezért jobb lenne, ha ezen a héten csak a legszükségesebb dolgokra költene. A szerelmi kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha társával – akinek sok teher nyomhatja a vállát – türelmesebb és megértőbb lesz. Ha ön szülő, gyermeke olyasmivel állhat elő, hogy önnek meglepetésében talán a hangja is elakadhat. Most kellene politizálnia, mert sikeres lehet benne.

Vízöntő:

Valami elromolhat, és ön emiatt idegessé válhat. Ingatlannal, szomszédokkal, rokonokkal kapcsolatban is őrjítő helyzet jöhet létre. Anyagi ügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet a jókedvre. Talán olyan dolog is a tudomására juthat, amit jobb lenne, ha nem osztana meg senkivel, mert így fantasztikusnak nevezhető helyzetbe kerülhet. Ha egészségi gondja van, a gyógyulás útjára léphet.

Halak:

Belebonyolódhat egy olyan szerelmi viszonyba, amit titokban kellene tartania. De az is megeshet, hogy a meglévő kapcsolatában jön létre olyan helyzet, ami miatt felmerülhet a szakítás gondolata. Mivel ezen a héten erőssége a kommunikáció, még a legkényesebb témákat is meg tudja beszélni, különösen a házastársával vagy a közvetlen környezetében élőkkel.