Kéretlen tanítómesterek és nagy szülőhoroszkóp a Nők Lapja Ezotéria márciusi számában

Traumák, sorscsapások, megpróbáltatások, tömegkarma és Mona Lisa rejtélye – számtalan érdekességgel készültünk nektek, tartsatok velünk tavasszal is!

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphattok a lap tartalmából:

Galéria | 12 kép

Kedves Olvasó!

Arról, hogy mi is a szabad akarat, az emberek sokféleképp vélekednek. Ám jó tudni, hogy szabad akaratunkból azt tehetünk, amit még a megszületésünk előtt, lélekállapotban feladatként megterveztünk. A sorsfeladatoknak szabad akaratból ugyan ellent lehet mondani, de nem érdemes, mert jobb, ha azokat önként teljesítjük, mint ha a sors ránk kényszerítené, vagy éppen lemondatna róluk. Mindjárt ezután általában felmerül a kérdés, honnan tudhatjuk meg, hogy mi a sorsfeladatunk. Ha valaki a sorsa szerint él, akkor úgy érezheti, hogy a helyén van. Vannak ugyan problémái, feladatai, de bármilyen nehezek, mégis lelki nyugalom jellemző rá. Ellenben, aki nem a sorsa szerint él, az a lelke legmélyén érzi, hogy valami nincs rendben, mintha nem önmaga lenne. Ezúttal a sors és a végzet témáját járjuk körbe, így olyan izgalmas írások olvashatók, mint például valóban megvan-e írva a sorsunk, vagy pedig szabad akaratunkból dönthetünk. Híres példákkal, esetekkel mutatjuk be kéretlen tanítómestereinket, a traumákat, tragédiákat, megpróbáltatásokat, amelyeket bár nagyon nem szeretünk, mégis óriási szerepet játszanak a szellemi fejlődésünkben.

Legfrissebb lapszámunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!
Izing Klára asztrológus, szerkesztő 

Előfizetési lehetőség
Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra és fizessetek elő lapunkra!  
Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!
Következő lapszámunk 2022. május 11-én jelenik meg.