Kos:

Olyasmi történhet, ami miatt jól érezheti magát a bőrében. Sőt, megeshet, hogy el sem meri hinni, mindez önnel esik meg, mert úgy gondolhatja, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Hallgasson a megérzéseire is, mert így elkerülhet valamit, ami megnehezíthetné az életét. Ha párkapcsolatról van szó, nemcsak boldognak, hanem szerencsésnek is érezheti magát. Egy régi álma válthat most valóra.

Bika:

Minden oka meglehet a jókedvre és az örömre, hiszen olyan eseményekben bővelkedhet ez a hét, amelyek nagyon is a kedvére lehetnek. A megélhetésben történő átalakulások miatt ne aggódjon, mert olyan előnyös helyzetbe kerülhet, amelyet korábban talán el sem mert képzelni. A kapcsolatok is fontos szerepet játszhatnak az életében, és olyasvalakivel is összehozhatja a sors, aki tolhatja az ön szekerét.

Ikrek:

Nem igaz a mondás, hogy akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Az életnek e két területén mázlistának mondhatja magát. Talán új főnöke lesz, vagy a régi felettese olyan változáson mehet keresztül, amely jó hatással lehet kettőjük viszonyára. Az átalakulások miatt az optimizmus járhatja át minden porcikáját, ezért úgy vonzza az embereket, mint mágnes a vasat.

Rák:

A legfontosabb feladat egészségének, testi épségének megőrzése, tegyen meg érte minden öntől telhetőt. Belebonyolódhat egy olyan kapcsolatba, amelyben a szexuális étvágyát csillapíthatja. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket intéznie. Olyan változás is bekövetkezhet az életében, amely miatt más színben láthatja a jövőjét, és ez boldoggá teheti.

Oroszlán:

Imái meghallgatásra találhatnak, és a sors végre olyan helyzetbe hozhatja, amely miatt örömében fülig érhet a szája. A szerelem édes angyalkája is a vállára telepedhet, ennek hatására az is lehet, hogy azokban a régi kapcsolatokban, amelyekben nem volt minden fenékig tejföl, most varázslatos pillanatokat élhetnek át együtt. Olyan dolog is a tudomására juthat, amelytől meglepetésében leeshet az álla.

Szűz:

Éghet a keze alatt a munka, sok feladatot el tud látni, és kollégával vagy a munka során megismert személlyel jól kijöhetnek. Olyan változás következhet be az életében, amely miatt az aggodalom járhatja át minden porcikáját. Ne féljen, az új helyzetben a sors nem hagyja önt magára. Párkapcsolatában nagy lehet önök között az összhang, emiatt mindketten szerencsésnek mondhatják magukat.

Mérleg:

Mivel Fortunának, a szerencse istenasszonyának támogatását élvezheti, olyan dologba is belemehet, amilyenbe korábban nem mert. A szerencséje miatt sokan irigyelhetik, ezért jobb lenne, ha ezen a héten hallgatásba burkolózna, így elkerülheti a csalódást olyasvalakiben, akiben megbízott. Ha állást kíván változtatni, most lépjen a tettek mezejére. Ámor nyila is a szíve közepébe fúródhat…

Skorpió:

Ha ön szülő, gyermeke miatt minden oka meglehet a jókedvre. Csemetéje ezen a héten az állatöv nagy mázlistája lehet, még a legmerészebb álma is valóra válhat. Ingatlanügylet is figyelmének középpontjában állhat, amelyben ha változást szeretne elérni, most lépjen a tettek mezejére. Eszébe juthat a múlt,  könny is csilloghat a szemében miatta. Ha ön vállalkozó, szerencsés esemény történhet önnel.

Nyilas:

A sikeres kommunikáció hetének is nevezhető ez a mostani. Arra is hallgatnia kellene, amit az ösztönei súgnak, mert ha erre hagyatkozik, több jó dolog történhet. Most érdemes vásárlást/eladást lebonyolítania, mert az életnek ezen a területén is szerencsés lehet. Ha egészségi problémával küszködik, olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt meglepetésében azt sem tudja, ébren van-e, vagy álmodik.

Bak:

A héten az ön esetében nem igaz a régi mondás, miszerint a pénz nem boldogít. Olyan összeg(ek) ütheti(k) a markát, amely(ek) miatt örömében táncra is perdülhetne. Ha elégedetlen a helyzetével, ennek most kell hangot adnia, mert panasza nyitott fülekre találhat, és orvosolhatják a gondját. Utazás jól sikerülhet, és meg tud állapodni egy olyan ügyben is, amely miatt korábban nehezen jöhetett álom a szemére.

Vízöntő:

Az állatöv nagy mázlistája lehet a héten, ezért történhet bármi, ön szerencsésen jöhet ki belőle. A nyereményjátékokat ne hagyja ki, mert valahol öné lehet a fődíj. Élvezheti az életet, találkozhat valakivel, akibe végzetesen beleszerethet. Pénzügyek terén nem lesz oka panaszra, de ez legyen tabutéma, így elkerülheti, hogy irigykedjenek önre. Egészségére, testi épségére jobban ügyeljen.

Halak:

Valakivel szavak nélkül is megérthetik egymást, míg másvalaki táncot járhat az idegein. Az életében olyan változás következhet be, amelynek hatására úgy érezheti, Isten a tenyerén hordozza. Megtapasztalhatja a karma törvényét: aki korábban ártott önnek, azt a sors elszámoltathatja, és ez elégtételt jelenthet önnek. A táplálkozásra fokozottan ügyeljen, mert nemcsak az ételek, hanem a levegővétel is hizlalhat.