Garantált feltöltődés a család minden tagjának

Olyan szállodát keresünk, ahol kicsik, nagyok, édesszájúak és négylábúak is jól érezhetik magukat? Van egy tippünk!

––––––SZPONZORÁLT TARTALOM––––––

Legyen szép és tiszta a szoba, segítőkész a személyzet, illetve pazar a lokáció. Amikor a jól megérdemelt pihenésünkhöz keresünk szállást, alapvetően ezen kritériumok mentén böngészünk a neten – és ehhez adódnak hozzá a család apraja-nagyjának egyéb kívánságai. A gyerekek kalandra vágynak, a felnőttek kikapcsolódásra, a négylábú pedig arra, hogy magunkkal vigyük őt is. Ez már lényegesen leszűkíti azon szállodák számát, amelyek szóba jöhetnek, de szerencsére olyat is találunk belföldön, amely nemcsak teljesíti, de felülmúlja minden kívánalmunkat.

Magyarország egyik legkülönlegesebb spaszállodájában, a Caramell Premium Resort*****superiorban minden elérhető egy helyen: 2000 négyzetméteres wellnessvilág, családbarát szolgáltatások, egészségközpont, százféle szépészeti-, wellness- és gyógykezelés, bowling- és focipálya. Halastó, távol-keleti holisztikus hangulat, meditációs japán kert… A bükfürdői resortban lényegében nem kérhetünk olyat, amit ne tudnának teljesíteni!

Wellnesshétvégézhetünk a kutyával?

Érthető, hogy a várva várt vakációzásból a négylábú családtagunkat sem szeretnénk kihagyni – Magyarország első holisztikus szállodájában pedig örömmel látják a kutyás, a macskás, de még a nyulas gazdikat is, a szolgáltatások magas színvonalát pedig az állatok is élvezhetik.  A hotelben mindenféle háziállatot szívesen látnak, a környék pedig valódi Kánaán a kirándulni és túrázni szerető kutyusok számára. Annak érdekében, hogy kis kedvencünk is épp olyan jól érezze magát a wellnesshétvégén, mint mi magunk, ne hagyjuk otthon a kedvenc játékait és a fekhelyét, esetleg a plédjét – így akkor is komfortosan fogja érezni magát, amikor mi a szaunavilágban vagy egy luxuskezelésen kényeztetjük magunkat.   

Pihenhetünk fenntartható módon?

Ha a mindennapokban szelektíven gyűjtjük a szemetet, takarékosan bánunk a vízzel és igyekszünk nem műanyagba csomagolt élelmiszereket vásárolni, akkor egyértelmű, hogy egy wellnesshétvége vagy egy nyaralás alatt sem kívánjuk sutba dobni a környezettudatosságra való törekvéseinket. Ha a Caramell Premium Resort****superiorban szállunk meg, akkor zöld szállodában hajtjuk álomra a fejünket, vagyis választásunkkal a fenntartható jövőt támogatjuk. A bükfürdői hotelben odafigyelnek a vízgazdálkodásra, az energiatakarékosságra és a zöld beszerzésre is – törekedve karbonlábnyomuk folyamatos csökkentésére. Innentől pedig már csak rajtunk múlik, hogy milyen apró lépésekkel járulunk hozzá a fenntarthatósághoz az ott tartózkodásunk alatt: kádfürő helyett a zuhanyzást választjuk, nem kérjük naponta a törölközőink cseréjét…

Kényeztethetjük magunkat finom falatokkal?

Háborítatlan wellnessélmény, különleges illatok, egzotikus fényhatások – a testünk és a lelkünk is maximálisan feltöltődik, ha néhány napot ilyen közegben tölthetünk. De ha már minden érzékszervünket kényeztetjük, nem maradhatnak ki a jóból az ízlelőbimbóink sem! Az ország első holisztikus gyógy- és wellness-szállodájának saját cukrdászdája van, a Villa Rosatóban pedig nemcsak tradicionális, hanem egyedi és újragondolt süteményeket is kínálnak. A kiváló alapanyagokból készülő, csúcsgasztronómiai remekeknek képtelenség ellenállni.

És kalandok  is várnak ránk?

Persze jólesik hosszú órákon át a spában relaxálni, a medencében ejtőzni, de legalább egy nap érdemes az aktív pihenésnek szentelni a főszerepet – ha gyerekekkel vakációzunk, nekik garantáltan nem lesz ellenükre ez a program. A Caramell Premium Resort****superiorhoz még egy kalandpark is tartozik, a Magyarországon egyedülálló, háromszintes kalandpályát 90 elem teszi teljessé, így a Kristály Toronyba akár több alkalommal is visszatérhetünk. Mászófal, óriáshinta, mini kötélpálya, biciklizés a magasban… élmények kifulladásig!