Esküvői készülődés – személyre szabott kezelésekkel és kozmetikumokkal (x)

Hamarosan elindul az esküvőszezon, és azok a párok, akik idén szeretnék összekötni az életüket, szinte biztosan kitűzték már a nagy nap időpontját. Ám ez csak az első lépés - talán a legkönnyebb pillanat azon az úton, amíg a boldogító igen kimondásáig jutnak a jegyesek.

A szervezés időigényes és sokszor nehézkes menete közben igyekszik a PANDHY’S beautique szépség lounge megkönnyíteni a készülődés folyamatát, személyre szabott, különlegesen kialakított kezelésekkel és termékekkel várják az ifjú párokat és családjaikat.

Menyasszony vagy és most kérték meg a kezedet, vagy már csak pár hét van hátra és elleptek a pattanások? Ne aggódj, testkezelésben, arckezelésben és körmeid formálásában is számíthatsz a profi segítségre!  Nagy Nap ez, nem csak a Hölgyeknek, de az Uraknak is. Legyen szó az ápolt, elegáns manikűr vagy pedikűr elkészítéséről, érdemes időben gondolni a készülődés ezen aspektusaira is! Természetesen nem szabad megfeledkeznünk az Örömanyákról sem, hiszen, ha elérkezett a Nagy Nap, az egykori kisgyermek saját családot alapít, a szülők is a legjobb formájukban szeretnének megjelenni a meghatározó eseményen!

A szépség lounge egyedülálló megoldásokkal, helyben elkészített kozmetikumokkal és testre szabott kezelésekkel képviseli a legmagasabb szintű bőr- és szépségápolást. A vendégek exkluzív környezetben élvezhetik a testi-lelki felfrissülés minden percét a szalonban, amely a legszigorúbb szintű higiéniai előírásoknak megfelelően és a fenntarthatóságot maximálisan szem előtt tartva működik.

Az egyéni igények felmérése érdekében a vendégek először egy 30 – főként az életmódjukra vonatkozó – kérdésből álló tesztet töltenek ki, amit egy helyszíni bőranalízis követ. A válaszok és a vizsgálat eredménye képzik a testre szabott kezelés alapját. A szalonban az egyedi igények a kozmetikumoknál fontos szerepet játszanak, a vendégek a szakemberekkel együttműködésben választhatnak konzisztenciát, aktív hatóanyagot és illatot, illetve a kezelés idejére zenét is, hogy minden szempontból a sajátjuknak érezhessék a termékeket és kezeléseket.

Galéria | 6 kép

PANDHY’S™ beautique a testreszabottság mellett hazánkban egyedülálló szolgáltatásokat is kínál, a szépségápolás szinte minden területén. A szalonban többek között igénybe vehetünk keleti masszázstechnikán alapuló Gua Sha kezelést, a sejtmegújulást serkentő Derma Pin eljárást, a több, mint 40 arcizmot megmozgató Face Trainer-t, vagy a folyékony cukorpaszta alapú SugarWave masszázst, de számos olyan test-és szépségkezelés is várja a vendégeket, mint például a bőrbarát cukorpasztás szőrtelenítés, a száraz gépi, avagy orosz manikűr vagy akár a páros pedikűr.

Legyen szó izgatott menyasszonyról, aki a koszorúslányokkal együtt szeretne egy pihentető délutánt eltölteni, vagy egy anya-lánya napról, ami egy közös emlékként szolgálhat a hektikus készülődés közben, a PANDHY’S beautique-ban saját borral és vendéglátással kiegészülve várják a vendégeket, sőt, akár foglalhatnak felkészítő csomagokat is, amelyek kedvezményes kezelések sorozatával alapozzák meg a tökéletes eredményt a Nagy Napra!

Mindazokat tehát, akiknek fontos a bőrük, testi-lelki felfrissülésre vágynak, megbízható szakembereket és hazánkban egyedülálló megoldásokat keresnek, várja a PANDHY’S beautique szépség lounge egy felejthetetlen készülődésre!