A tavasz ébredése (x)

A C& A tavaszi-nyári kollekcióját a természet ébredése ihlette, a melengető napsugarak simogatása, a légies anyagok rebbenése, a szabadon szárnyaló gondolatok megjelenítése. A ruhadarabokat a virágminták uralják, nyárra pedig a nyaralás, a feltöltődés inspirálta a tervezőket.

Cottage and Botanical Garden

A kollekció alapkoncepciója: éljünk harmóniában a természettel. Vidéki stílus, romantikus nőies részletek fedezhetők fel a virágmintás ruhákon, melyeket fodrokkal, hímzésekkel díszítettek, a szoknyahosszak inkább lábszárközépig érnek, sok a bő, húzott ujjmegoldás és a pasztellszín.

A Cradle to Cradle Certified® termékcsalád – a biztonságosabb, fenntarthatóbb, a körforgásos gazdaság számára készült termékek – bézs színű farmerjei szintén részei a kollekciónak. Ezeket a darabokat klasszikus farmerdzsekik, a tréningnadrágok és a patchwork nadrágok ihlették. A farmerek mosási technikája retro megjelenést kölcsönöz; világosabb színűek, szélesebbek, puhábbak és lazábbak. Akár a romantikus ruhákhoz, akár a farmerekhez remek kiegészítők a vászon fejfedők és a szalmatáskák, melyek segítik a tökéletes tavaszi megjelenést.

White Story

A White Story kollekció fő mondanivalója: találkozzunk újra! A társasági eseményekre szánt öltözékek túlmutatnak azon, hogy csupán egyszer-kétszer mutatkozzunk bennük, a tervezők a többféle viseletet és megjelenési módot helyezték előtérbe: legyenek alkalmasak arra, hogy különlegesebb összejövetelkor és hétköznapokon is felvehessük. Az anyagok kifinomultak, de a bohém részletek egyfajta lazaságot is kölcsönöznek, ami alkalmassá teszi ezeket a ruhákat arra, hogy napközben és esti alkalomra is viselhetők legyenek.

Galéria | 12 kép

Vitamin Sea

Irány a vízpart, jó esetben a tenger! Homokszín, égkék, narancsos naplemente árnyalatok figyelhetők meg a kollekció darabjain. A fürdőruhák anyagai között új típusú anyagok is találhatók, mint pl. az újrahasznosított poliészter. És ne feledkezzünk meg a fontos kiegészítőkről sem: szalmakalapok, napellenzők, strandtáskák és szandálok bővítik a termékskálát.

A Forever Denim német gyártású, biopamutból készült farmer kollekciót rejt. A Mönchengladbachban megnyíló, textilipari innovációs FIT gyárnak köszönhetően helyben készülnek a kollekció darabjai, a gyártáshoz megújuló energiát használnak és minden szakaszban víztakarékos technikákat alkalmaznak.