Így lehet személyre szabni a pihenést

Kinek mi jelenti a tökéletes üdülést?

                                                          –––––SZPONZORÁLT TARTALOM–––––

Ahány ember, annyiféle elképzelés a tökéletes pihenésről – mivel nem vagyunk egyformák, feltöltődni is különböző módszerekkel tudunk igazán. Szerencsére, ma már van lehetőség ezt a legpontosabban személyre szabni!

Nemrégiben egy baráti beszélgetés során meglepő vita kerekedett abból, hogy kinek mi jelenti a tökéletes üdülést. Volt, aki – Bridget Joneshoz hasonlóan – romantikus minivakációra vágyik, volt, aki teljes nyugalomra, szaunával és kényeztető masszázzsal megspékelve, de olyan is akadt, aki szerint az a legfontosabb, hogy a kaja jó legyen. Majd oda kanyarodott a beszélgetés, hogy vajon tudja-e mindezt hozni egyetlen hely? Utánanéztünk, és kiderült, tudja! Ez a hely létezik. A Hotel Carbona Hévíz „Carbona, ahogy én szeretem” programjának keretein belül nyolc különböző élménycsomag közül lehet válogatni, amelyek minden igényt és kívánságot lefednek.

Fókuszban az egészség

A wellness-pihenést is sokan sokféleképpen képzelik, egyvalamiben viszont a többség egyetért: a pihenés célja a wellness, azaz a jóllét. Hogy kipihentebben, frissebben, fitebben távozzunk, mint ahogyan érkeztünk. A Carbona Relax csomagban minden a pihenésről és a vizes élményekről szól – masszázzsal és különböző irányított relaxációs tevékenységekkel. A Carbona Aktív azokhoz passzol, akik számára a termálvizes fürdőzés mellett a mozgás is kiemelten fontos. Ők bringatúrákkal, aqua gymmel és nordic walkinggal dobhatják fel az ott tartózkodásukat – többek között. A Carbona Beauty csomag pedig személyes tanácsadással és szépítő kezelésekkel gondoskodik a vendégek szépségéről.

Kis család, nagycsalád

Nem árulunk el titkot, ha kijelentjük, teljesen másról szól az üdülés gyerekkel, mint gyerek nélkül. És másról, ha friss szerelmesként, házasként szeretnénk romantikázni, vagy idősebb párként kikapcsolódni és pihentető, ugyanakkor minőségi időt tölteni egymással. A Carbona Kids csomaggal a legifjabb vendégek is személyre szabott figyelemben részesülnek, különleges élményekkel gazdagodnak. Iskolai szünetekben ráadásul a Törpe Klub változatos programokkal, animációval várja a gyerekeket.
A Carbona Romantik csomag része a gyertyafényes vacsora borkísérettel, és természetesen az ágyba szervírozott reggeli sem maradhat el.
Az idősebb korosztály igényeire is gondolt a szálló: a Carbona Senior élménycsomag nem csupán orvos által végzett egészségi állapotfelmérést és kezeléseket tartalmaz, de preventív gerinctornával is kedveskedik, sőt, jár hozzá egy 3 órás Tófürdő belépő is.

Hedonizmus? Jöhet!

Különleges alkalmat ünnepelnénk? Évfordulóra, születésnapra keressük a tökéletes ajándékot? Pont erre született meg a Carbona Celebrate csomag, exkluzív, különleges élményt nyújtó kínálattal, egyedi ünneplésre sarkalló kiegészítőkkel, amelyek örökké emlékezetessé varázsolják ezt a nem mindennapi alkalmat.
Ha pedig a kulináris örömöknek szeretnénk hódolni – kiélvezve azt, hogy ezúttal nem nekünk kell ezekről gondoskodnunk – a Carbona Gasztro csomaggal érdemes tenni egy próbát. Kóstoló egy helyi termelő termékeiből? Jöhet! Elegáns tányérszervizes vacsora borkísérettel? Igen, kérnénk szépen! Nos, a Gasztro csomag mindezt hozza.

Galéria | 6 kép

Így lehet személyre szabni a pihenést

Így lehet személyre szabni a pihenést

Fotó megosztása:

A csomagok részleteiről és díjairól az alábbi oldalon érhető el bővebb tájékoztatás: carbona.hu