Kos:

Megtapasztalhatja a karma törvényének működését: aki korábban ártott önnek, azt a sors most elszámoltathatja, és megkaphatja azt, ami ön szerint jár neki. Legyen a hét jelmondata: néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Vagyis most adja elő, mit szeretne, mert a legmerészebb álma is valóra válhat. Persze mindezt szavakba kellene öntenie. Olyan pénz ütheti a markát, amelyre nem számított, és ami boldoggá teheti.

Bika:

Olyan hír juthat a fülébe, ami miatt szoronghat, és csak az erejét pazarolja. Ugyanis sokkal jobb lesz a helyzete, mint amilyenben jelenleg van vagy nemrég volt. Ha felettesváltásra kerülne sor, most kellene beszélniük arról, mit várnak el öntől, illetve annak is hangot adhatna, ön mit és hogyan szeretne. Olyasvalakivel is beszélgethet, aki remek tanácsokat adhat, érdemes lenne megfogadnia őket.

Ikrek:

Belebonyolódhat egy titkos viszonyba. Ha már benne van, varázslatos pillanatokat élhetnek át, és úszhatnak a szerelmi mámorban. A munkában, megélhetésben szerencsés változásra kerülhet sor. Megtapasztalhatja a karma törvényét, mert aki korábban rosszul bánt önnel, netán ártott önnek, az most megkaphatja a sorstól a magáét. A világban olyan esemény történhet, ami megdöbbentheti.

Rák:

Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet a jókedvre. Bátran tervezgethet, mert olyasmit is megvalósíthat, amivel nemcsak a saját életét, hanem szeretteiét is megkönnyítheti vagy boldogabbá teheti. A házasságokban, régi együttélésekben ismét egymásra találhatnak. Akivel most hozza össze a sors, azzal össze is kötheti az életét. Ne sajnálja a pénzt egészsége megőrzésére.

Oroszlán:

Párkapcsolatában kommunikációs problémák alakulhatnak ki, talán élete párjának makacs viselkedése miatt. Környezetében is többen köthetik az ebet a karóhoz, ezért nincs értelme nagyobb energiákat fektetni abba, hogy meggyőzze őket. Ne kívánjon senkinek rosszat, a sorstól úgyis mindenki megkapja mindazt, ami jár neki. Soha vissza nem térő lehetőség kínálkozik.

Szűz:

Nem eszik olyan forrón a kását! Vagyis a helyzet nem olyan vészes, mint amilyennek első pillanatban látszik. Illetve az új helyzetbe nem lesz nehéz belehelyezkednie, ne aggodalmaskodjon, mert ezzel csak az erejét pazarolja. Megeshet, hogy egyesek csalódást okoznak, és lesznek, akik igyekeznek hízelegni önnek. A szerelem édes angyalkája is a vállára telepedhet ebben az időszakban.

Mérleg:

Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyeknek, de az is lehet, hogy egy régi ismeretség hoz új lehetőségeket. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni, elsősorban az ő makacs viselkedése miatt. A munkában, megélhetésben olyan helyzet jöhet létre, ami miatt örömében néhány méterrel a föld felett lebeghet. Ha párkapcsolatban él, társának pénzügyei pompásan alakulhatnak.

Skorpió:

Az élet több területén alakulhatnak úgy a dolgok, hogy ön mázlistának érezheti magát. Ha ön szülő, gyermeke hallgathat önre, most büszke is lehet rá. A házasságokban, régi együttélésekben társának megvan a maga baja, ennek ellenére kellemes meglepetést is szerezhet önnek. Ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügy miatt idegeskedhet, de nincs értelme a kommunikációt erőltetni.

Nyilas:

Olyan hír juthat a fülébe, ami miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemében, és hálaimát is rebeghet. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Nem fog térdig gázolni a húszezresekben, de ha pénzről van szó, nem lesz oka panaszra. Felettesével vagy kollégáival kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért a megbeszéléseket érdemes elhalasztania.

Bak:

Nagy energiákkal rendelkezhet, nincs ön előtt lehetetlen. A regenerációs készsége is fantasztikusan működik, ezért a legrégebbi, legmakacsabb betegségből is felgyógyulhat. Hajlamossá válhat a szőrszálhasogatásra, és ezzel nemcsak mások életét nehezíti meg, hanem a sajátját is. Főleg igaz ez az anyagiak terén. Próbálja meg a negatív gondolatokat száműzni.

Vízöntő:

Hangulata hullámzóvá válhat, és ezzel megnehezítheti a saját életét és a közvetlen környezetéét is. Ezért soha nem volt olyan nagy szüksége a pozitív gondolkodásra, mint most. Pénzügyeinek alakulása miatt viszont örömében fülig érhet a szája. Ingatlannal kapcsolatos ügyet most kellene elintéznie, mert a sors támogatását élvezheti. Titkos viszonyban nagy szenvedélyt élhet át.

Halak:

Soha nem volt annyira kreatív, mint ezen a héten. Vagy átélheti a mindent elsöprő nagy szenvedélyt. Olyasmi is bekövetkezhet, ami jó hatással lehet nemcsak a lelkére, hanem még a fizikai állapotára is. Egy váratlan esemény is boldoggá teheti. Mivel több a rosszindulatú személy a környezetében, ezért jó lenne, ha a boldogságát nem osztaná meg még a legjobb barátjával sem.