Digitális fogászat – Kulcs a tökéletes mosolyhoz! (x)

Manapság nagyon fontos az első benyomás, ehhez viszont elengedhetetlen a tökéletes mosoly!

Mi a digitális fogászat és miért nyújt többet, mint a hagyományos eljárások?

A digitális fogászati technológiák alatt olyan módszereket és eszközöket, szoftvereket értünk, amelyek magukban foglalnak valamilyen digitális vagy számítógép-vezérelt munkafolyamatot, a hagyományos kézi vagy gépi eszközök helyett. Alkalmazása lehetővé teszi, hogy az egyes munkafolyamatok sokkal hatékonyabbak, gyorsabbak, jobban tervezhetőek és precízebbek legyenek, így a kezelés megkezdése előtt a páciens már pontosan tudhatja, milyen végeredményre számíthat és akár néhány óra alatt egy teljesen új, tökéletesen illeszkedő fogsorral a szájában távozhat a fogorvosi rendelőből.

Mosolytervezés és digitális lenyomat

Digitális mosolytervezés során fogorvosa néhány fotó, egy szájüregről készült digitális lenyomat/scan és egy szoftver segítségével az Önhöz tökéletesen illő mosolyt néhány másodperc alatt képes megtervezni. A megtervezett mosoly tetszőlegesen változtatható a kívánságainak megfelelően, de ami ennél sokkal fontosabb, 100%-ban megvalósítható, így semmiféle meglepetés nem érhet a kezelés végeredményét illetően. A digitális lenyomatvétel lényege, hogy hagyományos lenyomatvételi technikák helyett ún. intraorális szkennerrel készül a lenyomat, nincs lenyomatkanál és ragadós lenyomatanyag. A scan gyakorlatilag a fogaknak a digitális másolata, amit a számítógépen rögtön megtekinthetünk, az elkészült scan-hez a fogtechnikus is azonnal hozzáfér, így a fogpótlás gyártási ideje a korábban megszokott töredéke csak. A digitális lenyomatvételi technika nagy előnye még, hogy nem provokál hányingert, amit a nyelv hátsó felét vagy a garatot irritáló lenyomatanyag okozhatna.

A környezeti terhelés is nagymértékben csökken hála a digitális munkafolyamatoknak, szinte egyáltalán nem keletkezik felesleges hulladék szemben a hagyományos munkafolyamatokkal. A fogpótlás tervezés során számos faktort veszünk figyelembe, hogy a tökéletes végeredményt érhessük el. A páciens karaktere, arcformája, arcszimmetriája, életkora, mosolyvonala, a kisugárzása mind-mind olyan tényezők, amelyek kiértékelésre kerülnek a fogpótlás előállítása során. A digitális technológiáknak hála akár egy teljesen fogatlan páciens is néhány óra alatt az arcához tökéletesen illeszkedő rögzített fogpótlás boldog tulajdonosa lehet.

Miért érdemes az Orion Dentalt választani?

Nemzetközileg elismert szakembereink és a legmodernebb technológiák a biztosíték arra, hogy elégedetten távozz. Minden elvégzett kezelésre írásos garanciát vállalunk, a fogászati tömésekre, inlayekre és koronákra 3 év garanciát, a beültetett fogászati implantátumokra pedig élethosszig tartó garanciát adunk.

Klinikánk minden fogászati problémára megoldást kínál a legmagasabb színvonalon, elérhető árakon. Biztosak vagyunk benne, hogy Neked is tudunk segíteni! Prémium fogászati ellátás elérhető áron. 10+ év tapasztalat, írásos garancia minden kezelésre, a legmodernebb eszközök.

Kérj időpontot most!
info@oriondental.hu +3670-881-82-07