Töltődj fel sporttal! (x)

Az aktív, mozgásgazdag életmód fontossága mostanában még aktuálisabb témává vált, hiszen napjainkban széles körben kialakult egy nem kívánatos passzív, visszahúzódó életmód, melynek a leghatásosabb ellenszere a rendszeres testmozgás, mely fizikai és mentális jólétünk elengedhetetlen eszköze.

Érezd jól önmagad!

Miről szól neked a sport? Kikapcsol? Feltölt? Motivál? Felvidít? Megnyugtat? Bármi is legyen ezekre a válaszod elsősorban azért mozogj, hogy jól érezd önmagad! Ha te jól vagy, az pozitívan hat a környezetedre is.

Apró lépések

Az erőnlétünk és fittségünk fejlesztése egy folyamat. Fokozatosan szoktassuk magunkat a mozgáshoz, kezdetben keveset, de rendszeresen mozogjunk, hogy meglegyen a sikerélmény! Lépésről lépésre haladjunk a kitűzött célunk eléréséért.

Motiváció megkeresése

„Ma megettem két zsömlét, le kell mozognom, mert meg fog rajtam látszani.”

„Nyárra tökéletes kockahasat szeretnék, hogy a strandon ne kelljen takargatnom az úszógumim.”

Sok ember ilyen és ehhez hasonló gondolatok miatt kezd bele a mozgásba. Fontos, hogy elkezdjünk rendszeresen sportolni, de nem mindegy mi motivál minket ebben. Keressük meg azokat a pozitív gondolatokat melyek rávilágítanak minket arra, hogy a mozgás öröm, és nem kényszer vagy büntetés.

Csak pozitívan!

Ha úgy érzed: egyedül egy kis feltöltődésre vágysz, családdal minőségi aktív időt töltenél együtt, barátokkal szeretnél új élményeket szerezni, munkahelyi közösségben a csapatszellemet erősítenéd, akkor a legjobb választás lehet egy kis mozgás!

Amennyiben a motivációt megtaláltad, keresd meg hozzá a megfelelő eseményt a Magyar Szabadidősport Szövetség kínálatában!

A MASPORT a lakosság különféle célcsoportjainak biztosít egész évben „fizikai formában” és online mozgásprogramokat. MovePlay, Mozgásélmény Szenioroknak Programjaink az egészséges életmód kialakítása és fenntartása érdekében Neked is szólnak! Töltődj fel sporttal, a MASPORTTAL!

A MASPORT programok támogatója a Szerencsejáték Zrt.