Michael Bublé új klipjével jelentette be az örömhírt

A kanadai énekes az I’ll Never Not Love You videójával kürtöli világgá: négyszeres apa lesz.

Michael Bublé felesége, Luisana Lopilato az I’ll Never Not Love You videóklipjében mutatta meg gömbölyödő hasát, az énekes-színész házaspár pedig ennél frappánsabban nem is jelenthette volna be, hogy úton van a negyedik gyerekük: a dal az ő szerelmi történetüket mesél el, egészen pontosan azt, hogy hogyan találkoztak a Haven’t Met You Yet című videóklip forgatásán.

A végtelenül romantikus klip február 22-én jelent meg, és a boldog házaspár több mint egy évtizedes kapcsolatát követi végig, de nem is akárhogyan: klasszikus filmes jelenetek újrakreálásával. A Casablanca, a Titanic és az Igazából szerelem egy-egy ikonikus részlete is megelevenedik a videóban, amelynek a végén Luisana Lopitano egyértelműen jelzi várandósságát.

Michael Bublé és Luisana Lopilato 2018-ban. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

„A feleségem és én végigmentünk a filmtörténet legromantikusabb jelenetein, tisztelegtünk előttük, mivel annyira szeretjük őket – és szeretjük egymást is” – mondta Michael Bublé a klip kapcsán.

A kanadai énekes és az argentin színésznő 2009-ben jegyezték el egymást, a boldogító igent pedig 2011-ben mondták ki. A párnak három gyereke van, a nyolcéves Noah, a hatéves Elias és a hároméves Vida. Michael Bublé az új videóklip premierje előtt egy Twitter-posztban utalt arra, nem akármilyen dal megjelenésére készül: „A Haven’t Met You Yet egy igaz szerelem gyönyörű kezdete volt. Tíz évvel később a történet különleges folytatást kap: I’ll Never Not Love You, 2022. 02. 02.”

Michale Bublé kedden vendége volt az On Air With Ryan Seacrest című rádióműsornak, ahol megerősítette, hogy felesége a negyedik gyerekükkel terhes. „Az az igazság, hogy nagyon izgatottak vagyunk. Igen, a feleségem és én hálásak vagyunk a gyermekáldás miatt.” Az interjúban az énekes a kapcsolatukról is mesélt, és kijelentette, hogy Luisana Lopilato „sokkal jobb, mint én – minden értelemben”. Michael Bublé elárulta, hogy megismerkedésükkör a Google Translate-et is rendszeresen segítségül kellett hívniuk, de a párja nagyon hamar megtanult angolul. Ugyanakkor a kanadai énekes – saját bevallása szerint – még mindig úgy beszél spanyolul, „mint egy barlanglakó ősember”.

Kiemelt kép: Getty Images; Forrás: Billboard, Daily Mail