Kos:

Könnyen kihozhatják a sodrából, és ennek hatására olyasmit mondhat, amit később megbán. Ezért mielőtt megszólal, érdemes hétig elszámolnia. Jó lenne, ha a pénz most tabutéma lenne, mert olyan bevétel is ütheti a markát, amelyről ha a környezetében élők tudomást szereznek, hatalmukba keríti őket a sárga irigység. Olyan esemény is történhet, amely miatt örömében fülig ér a szája.

Bika:

A munkában, megélhetésben olyan változások következhetnek be, amelyek miatt az egyik szeme sír, a másik nevet. Ám hamar kiderül, hogy ennek az új helyzetnek milyen sok előnye van, és ez jó hatással lehet a biztonságérzetére. Sőt, még a jövőképe is pozitív irányban változhat. Pénzére jobban vigyázzon, mert megeshet, hogy saját hibájából veszteséget kell elkönyvelnie. Új ismeretségnek hasznát veheti.

Ikrek:

Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ne sajnálja a pénzt egészsége megőrzésére! A titkok is nagy szerepet játszhatnak az életében, talán olyasmi történik, amit nem kellene megosztania senkivel. A munkában változások következhetnek be, később szerencsésnek érezheti magát miattuk. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Rák:

Még azokban a házasságokban, régi együttélésekben is, amelyekben nem volt minden fenékig tejföl, nagy lehet a szerelem önök között. Ha most kívánja összekötni az életét kedvesével, akkor Isten áldása van a döntésén. A környezetében is többekkel jól kijöhet. Olyan esemény következhet be, amely miatt meglepetésében leesik az álla. Balesetveszélyes a hét, legyen körültekintőbb.

Oroszlán:

Betegségből felgyógyulhat, ha orvosi vizsgálatra vagy műtétre lenne szüksége, a dolgok jól alakulhatnak. Egyik kollégájával nagy lehet önök között az összhang, és a munkában kedvére való változás következhet be. Ha új állás után nézne, most lépjen a tettek mezejére. Párkapcsolatában azonban egyik pillanatról a másikra vita alakulhat ki, vagy társa rokonsága járhat táncot az idegein.

Szűz:

A szerelem édes angyalkája talán most a vállára repül. Az is lehet, hogy olyan események történnek, amelyek hatására élvezi az életet, jól érezheti magát a bőrében. Anyagi ügyeinek alakulása szintén jó hatással lehet a kedélyére. Valamelyik kollégájával egyik pillanatról a másikra összerúghatja a port, vagy valakinek a viselkedése miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. Ha ön szülő, gyermeke miatt öröm érheti.

Mérleg:

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Megeshet, hogy többször jut eszébe a múlt, ennek hatására szíve hol megtelik szeretettel, hol könny csillog a szemében. Ha ön szülő, gyermekével vitára kerülhet sor. Ha szerelmi kapcsolatában nem akar szakítani, ügyelnie kell arra, mit mond, mert könnyen megsebezheti kedvese lelkét. A munkában szerencsés változás várható.

Skorpió:

A házasságokat, régi együttéléseket nehézzé teheti, hogy élete párja el van foglalva a munkájával, ezért kevesebb idejük jut egymásra. Vagy olyan változások következhetnek be az ő életében, amelyek miatt több teher hárulhat önre. Ha van gyermeke, öröm érheti miatta. Csemetéjének szüksége van arra, hogy elmondja neki, mennyire szereti és büszke rá. Most érdemes kisebb-nagyobb vásárlásokat lebonyolítania.

Nyilas:

Pénzügyei olyan pompásan alakulhatnak, hogy a környezetében többen úgy gondolhatják, ön Krőzus reinkarnációja. Most érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyet intéznie, mert minden adott ahhoz, hogy az életnek ezen a területén jó eredményt érjen el. Olyan hír is eljuthat a fülébe, amely miatt vérnyomása hirtelen az egekbe szökhet. Egészségére jobban ügyeljen, mert betegség ágynak döntheti.

Bak:

A szerencse istenasszonyának támogatását élvezheti, így érhet el több területen sikert. Olyan változások következhetnek be az életében, amelyek miatt meglepődhet, ám ebben az új helyzetben is jól érezheti magát. Pénzére, értéktárgyaira jobban ügyeljen, különben anyagi veszteség érheti. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnia, ám a kiadás az ő jóllétét szolgálja.

Vízöntő:

A türelem ezen a héten nem tartozik az erősségei közé. Pillanatok alatt paprikás hangulatba kerülhet, és olyanokkal is összerúghatja a port, akikkel nagyon nem kellene. Ha van titka, legyen különösen óvatos, mert nagy az esély arra, hogy kitudódjon. Anyagi ügyei pompásan alakulhatnak, viszont ingatlannal, szomszédokkal, testvérrel őrjítő helyzet jöhet létre.

Halak:

Olyan érzések keríthetik hatalmukba, amelyeken ön is elcsodálkozik. Hiszen korábban nem gondolta volna, hogy így is tud érezni. Rendkívül szerencsés lehet ez a hét, ezért ne hagyja ki a nyereményjátékokat. Viszont balesetveszélyes is ez az időszak, legyen sokkal óvatosabb. Olyan dolog is napvilágra kerülhet, hogy önnek meglepetésében leesik az álla. Párkapcsolatában társának egészségi gondja támadhat.