Mesélő muzsika, élmény az egész családnak (x)

Ovi, suli után közös családi program a hétvégére? Klasszikus zenei program kicsiknek? Irány a Mesélő muzsika, Budapest egyik legrangosabb családi bérletének hangversenye!

Az évad második koncertjén az énekhang kerül a középpontba. Bárdos Lajos szavaival élve: 

„Csak énekelj, mert az ének jó dolog. Csak énekelj mert az ének víg dolog, csak énekelj, mert az énekben szív dobog!”

A Filharmónia Magyarország Mesélő Muzsika bérlete olyan különleges, három izgalmas koncertből álló zenei élmény, ahol Lakner Tamás játékos elemek segítségével, fantasztikus stílusérzékkel, a gyerekek nyelvén mesél a produkciókról. Budapest egyik kimagasló családi bérlete generációkkal ismertette és szerettette meg a klasszikus zenét. A mai napig a legmagasabb színvonalú „tanulást” és kikapcsolódást jelenti az egész család számára. A koncertek a szülők számára is legalább olyan értékes élményt nyújtanak, mint a gyermeknek.

Az évad második koncertjén a Nemzeti Énekkar, Somos Csaba karnagy és Lakner Tamás megmutatják: Énekelni jó! Az emberi hang mindenki számára hozzáférhető hangszer, ráadásul semmi nem hat ránk olyan mélyen, mint az emberi hang. Mélyebben és erősebben, mint a hangszerek. De más területek aktivizálódnak, ha hallgatjuk, vagy ha mi magunk adjuk ki a hangot, ha magunk teremtjük a zenét. Az éneklés öröme, a lélek öröme. A koncerten együtt énekelhetnek az ország legjobb kórusával.

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (1143 Budapest, Szobránc u. 6-8. III. emelet, +36 1 302 4961; budapest@filharmonia.hu), a www.jegymester.hu oldalon, az ismert jegyirodákban, valamint a helyszínen.