Az illatot erőteljes, pézsmás kompozícióként jellemzik, amelyben citrusos jegyek is találhatók.

A platinajubileumát ünneplő brit királynőről szóló legfrissebb hírek arról szólnak, hogy II. Erzsébet kutyáknak szánt illatot dobott piacra. A Happy Hounds kutyaparfüm, amely a parti séták illatát idézi meg, a The Sun újságírója szerint egy erőteljes, pézsmás kompozíció, amelyből a bergamott citrusossága is kiérződik.

Az állatbarát parfüm, amelyet királynő egyik kedvenc lakhelyének, a norfolki Sandringham-birtoknak az ajándéküzletében lehet majd megvásárolni, várhatóan 9,99 fontba, vagyis kb. 4200 forintba fog kerülni,

leírása szerint pedig „uniszex, hosszan tartó” parfümről van szó, amelyet „kan és szuka kutyák egyaránt használhatnak”.

A birtok ajándéküzletében egyébként már most is lehet kapni négylábúaknak szánt figyelmességeket, a Happy Hound ajándékdoboz, amely „ideális ajándék a kutyakedvelőknek és szőrös barátaiknak”, kutyasampont (ez is a parti sétákat idéző Coastal Walk illattal gazdagított), csont alakú jutalomfalatot és tweedjátékot tartalmaz.

Fotó: shop.sandringhamestate.co.uk

„Szórakoztassa kutyusát a hímzett, csont alakú tweedjátékunkkal, és engedje meg neki, hogy élvezze a kézzel készített jutalomfalatunk ízét, amelynek sandringhami vadhús az alapja. A csomagnak része még egy speciális kutyasampon, amely szintén Norfolkban készül” – áll a webshopon, hiszen ezt a nem mindennapi válogatást, akár meg is rendelhetjük kis kedvencünknek 45 fontért, azaz kb. 19 ezer forintért.

Fotó: Anwar Hussein/Getty Images

Nem meglepő termékpaletta-bővítés ez a királynőtől, hiszen II. Erzsébet mindig is imádta a kutyákat: kislánykora óta folyamatosan körülvették őt az ebek – többnyire corgik, 1945 óta több mint harminc ilyen fajtájú kutyusa volt –, amelyekről többször kijelentette, hogy családtagként tekint rájuk.

Kiemelt kép: Getty Images

Erzsébet uralkodásának 70. évfordulója alkalmából a Nők Lapja egy gyönyörű és tartalmas kiadvánnyal készült, hat fejezeten keresztül bemutatva a királynő gazdag életét és munkásságát.
A bookazine-t megrendelheted 25% kedvezménnyel és ingyenes házhoz szállítással a https://www.mc.hu/erzsebet oldalon, vagy keresd az újságárusoknál, a nagyobb Líra és Libri könyvesboltokban és a https://animuscentral.hu/konyv/ii-erzsebet-70-eve-a-tronon webshopban.