Jó hír a gyerekeknek, rossz a szülőknek: jön a Baby Shark filmváltozata

A fülbemászó dalból készülő film 2023-ban kerül a mozikba. De vajon miről fog szólni?

Éppen, amikor már azt hittük, hogy végre elfelejtettük, ismét tele van vele minden… Úgyhogy jó előre szeretnénk figyelmeztetni minden kisgyerekes szülőt: nagyjából egy évük van arra, hogy lélekben felkészüljenek a Baby Shark című gyerekdalból készülő egész estés mozifilmre.

A kicsik által rajongásig imádott, ám a felnőttek számára inkább csak rémes dallamtapadást – és esetenként görcsös fejfájást – okozó dalocska hatalmas karriert futott be: a dél-koreai Pinkfong szórakoztatóipari cég által 2016 júniusában feltöltött, Hope Segoine koreai–amerikai énekes által előadott, táncos-éneklős videó megtekintése sosem remélt magasságokba szökött. 2020 novemberében a cápababáról szóló nóta lett minden idők legnézettebb YouTube-videója, múlt hónapban pedig amiatt cikkeztek róla, mert ez lett az első YouTube-videó, amely átlépte a tízmilliárdos nézettséget!

A Baby Shark tematikájú plüssök és egyéb játékok természetesen a játékboltokat is elárasztották. (Fotó: Leon Neal/Getty Images)

A Baby Shark a héten ismét a hírekbe került, ugyanis kedden a Paramount+ amerikai streamingszolgáltató bejelentette, hogy a cápababa saját nagyjátékfilmet kap. A 2023-ra várható mozi a Pinkfong és a Nickelodeon Animation közreműködésével készül, de

egyelőre nem lehet tudni, hogy a két perc 16 másodperces videóval debütált Baby Shark köré milyen sztorit építenek, ami kitölt majd legalább két órát.

(Azt azért sejtjük, hogy a dal, amely örökre beleégett minden gyerek és minden szülő agyába, elhangzik majd a mozifilmben is.)

„Elképesztően izgatottak vagyunk, hogy a Nickelodeonnal bemutathatjuk a legelső Baby Shark-mozit – mondta a The Hollywood Reporternek a Pinkfong amerikai vezérigazgatója. – Ez módot ad nekünk arra, hogy Baby Shark életéből újabb részleteket mutassunk, olyanokat, amelyeket eddig nem fedezhettünk fel. Az alapkoncepció ugyanaz, de ez egy jó lehetőség számunkra, hogy megnézzük, mi mindent hozhatunk még ki belőle.”

Aki úgy érzi, nem bír jövő évig várni, (saját felelősségére) kattintson az alábbi videóra, és dúdoljon!

Forrás: The Verge, Business Insider