Kos:

Minden gördülékenyen megy, főleg, ha munkáról, megélhetésről van szó. Előfordulhat, hogy olyan esemény történik, amely jó hatással lehet a biztonságérzetére. A párkapcsolatokban is pozitív változás következhet be, emiatt örömében fülig ér a szája. Azon kaphatja magát, hogy romantikus érzelmeket táplál valaki iránt, ráadásul viszonzásra találhat. Pénzügyeinek alakulása elégedetté teheti.

Bika:

Másmilyen emberekhez vonzódhat mostanság, mint akikkel általában találkozni szokott. Most azonban sokat tanulhat tőlük. Ha tanulmányokat folytat, ragyogó eredményt érhet el. Ha jogi problémája adódik, sikeresen megoldhatja. A munkában, megélhetésben a közeli jövőben olyan változások történhetnek, amelyekre talán még a legmerészebb álmában sem mert gondolni.

Ikrek:

A szerencse istenasszonyának támogatását élvezheti, olyasmiben is sikeres lehet, amiben eddig kudarcot vallott. De az is elképzelhető, hogy hiába fektetett komoly energiát valamibe, mégsem éri el, amit szeretett volna. Valakivel kölcsönösen úgy vonzódhatnak egymáshoz, mint mágneshez a vas. Titokban tartott kapcsolat felvillanyozhatja. Ha egészségi problémája van, ne aggódjon, a gyógyulás útjára léphet.

Rák:

Olyan dolgok történhetnek, olyan hírek juthatnak el a fülébe, olyan személyekkel találkozhat, amik/akik miatt jól érezheti magát a bőrében. Használja ki ezt a pompás hetet, amikor olyan dolgokat is meg tud valósítani, amiket már tervezgetett egy ideje. Ha valakivel vitába keveredne, peren kívül megegyezhetnek. Ha valaki csalódást okozott, könnyedén túl tudja tenni magát rajta. Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat.

Oroszlán:

Több dolog alakulhat pompásan az életében. Váratlan lehetőség adódhat, el sem meri hinni, hogy mindez önnel esik meg. Itt a ragyogó alkalom, hogy kibeszélje, elsimítsa az esetleges nézeteltéréseket. Még a makacs egészségi probléma is megoldhatóvá válhat, ezért érdemes most felkeresnie az orvost, vagy szűrővizsgálaton átesnie. Kollégával remekül kijöhet, és valakibe beleszerethet…

Szűz:

Rendkívüli kreativitás lehet önre jellemző. Érdemes lenne az ötleteit papírra vetnie, mert nem mindegyiket tudja most megvalósítani. Ha ön szülő, gyermeke miatt úszhat a boldogságban. Ha utódra vágyakozik, a sors teljesítheti ezt az álmát is. Házasságokban, régi párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át, és társa miatt is roppant szerencsésnek érezheti magát. Mindezt el is mondhatná neki.

Mérleg:

Valaki elismerő szavaitól úgy érezheti, mintha hájjal kenegetnék. Olyan szerencsés változás következhet be, amely miatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Megtapasztalhatja, milyen igaz a mondás: minden rosszban van valami jó. Rokonnal, szeretett személlyel jó lehet a kapcsolata, talán azért, mert önmagával is jóban van. El tudja végre fogadni azt a helyzetet, amit eddig nem sikerült.

Skorpió:

Ha ön szülő, gyermekével olyasmi történhet, ami miatt ön úszhat a boldogságban. Csemetéje szerencsés helyzetbe kerülhet, nehéz lesz megállnia, hogy ne dicsekedjen el vele fűnek-fának. Annyira jól tud kommunikálni és az érdekeit képviselni, hogy még homokot is el tudna adni a sivatagban. Minden fontosabb megbeszélést, szerződéskötést mostanra időzítsen, és az érzéseit is most öntse szavakba.

Nyilas:

Kiváló a hét pénzügyi tárgyalásokra, nagyobb vásárlásokra. Ugyan a sült galamb nem fog a szájába repülni, de a sors lehetőséget kínál arra, hogy jelentősebb összeget keressen. Nagyon fontos, hogy történjen bármi, ne essen túlzásba, mert később nagyon megbánhatja. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügy intézésének. Elérkezik a pillanat, hogy valakinek meg tudjon bocsátani.

Bak:

Pompásan érezheti magát a bőrében, és ez meglátszik a kedélyállapotán. Olyasalakivel is kedvesen tud viselkedni, aki miatt eddig talán kinyílt a zsebében a bicska. Nagy esély van arra, hogy a szerelem édes angyalkája a vállára telepedjen, vagy a meglévő kapcsolatok fordulhatnak komolyabbra. Megkötheti élete legjobb szerződését, jutányos áron vásárolhat, szomszéddal, rokonnal jól kijöhet.

Vízöntő:

Képes lesz az önzetlen viselkedésre, teljes szívvel támogathatja egy ismerősét. Olyan érzések rohanhatják meg, amelyek önt is meglepik. Valakit ki kell szolgálnia, vagy alkalmazkodnia kell hozzá, ami nem esik nehezére. Utazás pompásan sikerülhet. Belebonyolódhat egy titkos viszonyba, ha már benne van, akkor boldogságában néhány méterrel a föld fölött járhat. Pénzügyeinek alakulása megnyugtathatja.

Halak:

Csapatmunkában pompás eredményt érhet el, nagyon jól kijöhet a közvetlen környezetével. A baráti kapcsolatoknak is nagy hasznát veheti. A szerelmi viszonyok azért működhetnek jól, mert kedvese a legjobb barátként viselkedhet. Olyan váratlan találkozásban lehet része, amely miatt boldogság és elégedettség töltheti el. Felettesével most meg tud beszélni mindent, talán még a kényes témákkal is előhozakodhat.