Kos:

A munkában, megélhetésben pompásan alakulhatnak a dolgai. Most kellene a felettesének előadnia mindazt, amire vágyakozik, mert főnöke nyitott az ön elképzeléseire. Annyira jól érezheti magát a bőrében, hogy örömében akár táncra is perdülhet. Egy titkoknak köszönhetően előnyös helyzetet élvezhet, és a pénz is úgy vonzódhat önhöz, mint vas a mágneshez.

Bika:

Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytat, csúcsformában lehet. Ha szeretett vagy fontos személy végez tanulmányokat, ön annyira szorít neki, hogy még egy imát is elmormolhat a sikeréért. A szerelmi kapcsolatokban olyan változás következhet be, hogy más színben láthatják a jövőjüket, és ez mindkettőjüket boldoggá teheti. Jogi ügy véget érhet.

Ikrek:

Legyen a héten az a legfontosabb, hogy megőrizze az egészségét. Ha betegséggel küszködik, esetleg beavatkozásra kerülne sor, a teremtő támogatását élvezheti. Ha párkapcsolatban él, társa anyagi helyzetében olyan pompás változások következhetnek be, amelyek jó hatással lehetnek a közös életükre. Ha állást kíván változtatni, most kellene lépnie, mert pompás lehetőséget csíphet meg.

Rák:

Teljesen mindegy, mennyi ideje él párkapcsolatban, most olyan esemény következhet be, amely miatt ismét szerelmesnek érezheti magát. Még azokban a viszonyokban is, amelyekben nem volt eddig minden fenékig tejföl, most varázslatos pillanatokat élhetnek át. Környezetével is könnyedén megtalálhatja a hangot. Kedvez az idő külfölddel, tanulmányokkal, joggal kapcsolatos ügyek intézésének.

Oroszlán:

Akiről eddig úgy tűnt, hogy hatalma teljében van, érinthetetlen, arról most olyan dolgok derülhetnek ki, hogy önnek meglepetésében talán még a hangja is elakad. Most kellene pénzzel kapcsolatos ügyeket intéznie, ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet, ha műtétre, beavatkozásra kerülne sor, jó kezekben lehet.

Szűz:

Ha van gyermeke, többet aggodalmaskodhat miatta, és a segítségére is tud lenni. Ha ön vállalkozó, az üzletmenet miatt nem lesz oka panaszra. Ha most kíván változtatni és talán új dologba belevágni, a lehető legjobbkor teszi. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügynek, és olyan váratlan helyzet is kialakulhat, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Ha jogi gondja van, megoldhatja.

Mérleg:

Ha egészségi problémája adódott, a gyógyulás útjára léphet. Az is lehet, hogy nem annyira a saját egészsége miatt aggódik, hanem valakit meg kell győznie, mit és hogyan tegyen a gyógyulása érdekében. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Többször gondolhat múltbéli eseményekre, és világosan látja, mit és hogyan kellett volna tennie. Kollégával jól kijöhet, a szerencse is ön mellé szegődik.

Skorpió:

Párkapcsolatában olyan események következhetnek be, amelyek miatt egyszerre érezheti magát boldognak és szerencsésnek. Ha ön szülő, gyermeke miatt varázslatos pillanatokat élhet át, büszkeséget is érezhet. Utazással járó tevékenységekben sikert érhet el. Olyan váratlan találkozásra is sor kerülhet, amely szintén hozzájárulhat ahhoz, hogy jó legyen a kedve.

Nyilas:

Anyagi ügyei olyan pompásan alakulhatnak, hogy még a legjobb barátja vagy szeretett személy előtt is titokban kellene tartania, mert irigyelhetik önt. Olyan változásra is sor kerülhet, amelyet korábban talán el sem tudott képzelni. Egészsége megőrzésére vagy betegségből való gyógyulásra több pénzt kellene fordítania. Ami azért nem okoz problémát, van miből költenie.

Bak:

Előfordulhat, hogy ezen a héten ön lesz az állatövben a legszerencsésebb, ez is oka lehet annak, hogy jól érzi magát a bőrében. A munkában, megélhetésben, a felettesével való kapcsolatában a dolgok nagyon is a kedve szerint alakulhatnak. Ha ön szülő, gyermeke olyan dologgal állhat elő, hogy ön hirtelen azt sem tudja, ébren van-e, vagy álmodik. Jogi ügyben jól tudja képviselni az érdekeit.

Vízöntő:

Ha van titka, izgatottá válhat miatta. Ha most megy bele olyasmibe, amit titokban kell tartania, örömében néhány méterrel a föld felett lebeghet. Pénzügyek terén mázlistának érezheti magát, mert olyan összeg is ütheti a markát, amelyért nem kell kőkeményen megdolgoznia. Olyasvalaki bukkanhat fel váratlanul az életében, aki miatt hirtelen felgyorsulhat a szívverése. Jogi problémában sikeres lehet.

Halak:

Fortuna istenasszony támogatását élvezheti, ezért most kellene olyan dolgokat intéznie, amelyeket eddig halogatott. A szerencsejátékokat se hagyja ki, mert valahol öné lehet akár a fődíj is. Hízásveszélyes ez a hét, ezért ügyeljen a táplálkozására és mozogjon többet. A szerelem édes angyalkája a vállára telepedhet, de az is előfordulhat, hogy rendkívül kreatív, az ötletei aranyat érhetnek.