Hiába az évkezdés, kell a feltöltődés! (x)

Mintha régen az új év kezdésével új erőre is kaptunk volna, az ünnepek után lendülettel vetettük bele magunkat a munkába, és felszabadultabban éltük meg a mindennapokat... Nem foghatunk mindent a járványhelyzetre, de mintha pár éve mégis sokkal fásultabbak lennénk, állandósult a fáradtság, kimerültség, türelmetlenség.

Veled is így van ez? – Ha igen, évkezdés ide vagy oda, itt az ideje a felfrissülésnek. Hévíz remek választás a téli hónapokban is, hiszen a tó meleg vizét ilyenkor igazán különleges környezetben élvezhetjük. Aki pedig fűtött wellness-re vágyik, a vadonatúj belső terekkel rendelkezdő Hotel Európa Fit****superior tökéletes kikapcsolódást nyújt. Kültéri és beltéri úszómedence, élményfürdő, gyógymedence, pezsgőfürdő, és szaunák széles választéka várja a vendégeket. A szálloda gasztronómiai kínálata kiemelkedő, és a szokásos wellness szolgáltatások mellett a Hévízi Tradicionális Kúra minden eleme megtalálható.

Gyógykúra? Nekem?

Ne gondold, hogy túl fiatal vagy hozzá! A szálloda reumatológus főorvosa Dr. Moll Veronika számos alkalommal megerősítette, milyen pozitív hatással van a közérzetre a wellness típusú elvonulás, ami ha kiegészítésre kerül egy-egy közérzetjavító-egészségmegőrző kezeléssel, a jótékony hatás sokkal tovább tart. Maga a környezetváltozás is lélekemelő hatású, amelyhez a szálloda közelmúltban megújult belső terei és szobái szintén hozzájárulnak.
Válassz akár egy kényelmes parkra néző kétágyast, vagy egy nagyívű, tágas, okos technológiával felszerelt apartmanszobát. A luxus lakosztályok exkluzív berendezése is magával ragadó…

Galéria | 10 kép

Hiába az évkezdés, kell a feltöltődés! (x)

Hiába az évkezdés, kell a feltöltődés! (x)

Fotó megosztása:

Van egy jó tippünk februárra:

Próbálj ki mindent egyben: hétköznapi áraink már 24 570 Ft-tól / fő / éj elérhetők félpanzióval, hozzá ízletes déli levessel, a vacsorához italcsomaggal, orvosi konzultációval, 4000 Ft értékű wellness kuponnal. Hosszú tartózkodásodat megajándékozzuk, min. 4 éjszaka foglalása esetén +20% kedvezmény a szobaárakból, 5 éjszaka foglalásakor ajándék masszázs.

Elérhetőségek: europafit.hu/ajanlatok | +36 83 501 149 | sales@europafit.hu

Hévíz Rád vár, szobák korlátozott számban elérhetők.