Kos:

Talán soha nem tudta olyan jól képviselni az érdekeit, mint most. Elő kellene adnia mindazt, amit fontosnak tart, mert nyitott fülekre találhat. Ha állást kíván változtatni, lépjen a tettek mezejére, mert jó lehetőség adódhat. A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, hogy felmerülhet a szakítás gondolata. Egy ismerősének viselkedése előtt döbbenten állhat.

Bika:

Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint nem az a fontos, mit tud, milyen teljesítményre képes, hanem az, kit ismer. Protekciót élvezhet, és olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt szerencsésnek érezheti magát. Felettesével szemben tartson három lépés távolságot, mert megnehezítheti az ön életét. A munkahelyén is olyan helyzet jöhet létre, hogy érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon.

Ikrek:

A hét jelmondata: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ne sajnálja a pénzt egészsége megőrzésére, betegségből való gyógyulásra. Most érdemes pénzintézetekkel kapcsolatos ügyeket intéznie. Ha párkapcsolatban él, társának anyagi sikerei jó hatással lehetnek kettőjük kapcsolatára. Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ügyeljen arra, mit mond, így elkerülheti a nehézségeket.

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet önök között az összhang. Ha most köti össze az életét kedvesével, Isten áldása van a frigyükön. Környezetében többekkel jól kijöhet. Egészségi problémája adódhat, de az is lehet, hogy betegség miatt kell mélyebben zsebbe nyúlnia, vagy sokat kell várnia vizsgálatra, műtétre. Ne vegyen fel kölcsönt, mert nehezen tudja törleszteni.

Oroszlán:

Jól meg tudja szervezni a hétköznapjait. Nincs olyan munka, amit ne tudna elvégezni, és kollégáival is pompás lehet a kapcsolata. Olyan feladatnak is örömmel nekiáll, amelyről korábban úgy gondolhatta, nagy áldozatot kíván öntől. A házasságokban, régi együttélésekben társa vagy annak rokonsága miatt érezheti nehezebbnek az életét. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet.

Szűz:

Ha még nem szerelmes, meglepetten tapasztalhatja, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródik. A meglévő kapcsolatokban olyan változásokra van kilátás, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. Termékeny a mostani időszak, ezért ha nem vágyakozik utódra, ne feledkezzen meg a védekezésről. A munkában nehézségek merülhetnek fel, ne szégyelljen segítséget kérni. Valaki miatt változhat a napi rutinja.

Mérleg:

A szerelmi kapcsolatokban eltávolodhatnak egymástól, útjaik elválhatnak. Ha ön szülő, gyermeke miatt nehezebbnek érezheti az életét. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. Lehet, hogy többször gondol a múltra, és régen történt események is eszébe juthatnak. A munkában szerencsés változásokra van kilátás, kollégáival is remekül kijöhet. Egészségére jobban ügyeljen.

Skorpió:

A párkapcsolatot az teheti nehézzé, hogy élete párja bonyolult helyzetbe kerülhet. Vagy nem tud dönteni, vagy a szorongás miatt nehezebben jöhet álom a szemére. Mivel ön rendkívül jól kommunikál, meg tudja nyugtatni. Most kellene az olyan megbeszéléseket is lebonyolítania, olyan témákat szóba hoznia, amelyek egy ideje foglalkoztatják önt. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyeknek, rokon is nehézzé teheti az életét.

Nyilas:

A héten három dolog fontos az életében: a pénz, a pénz és a pénz. Remekül ért ahhoz, hogyan lendüljön mozgásba könyvelése bevétel oldala. Viszont türelmetlenebb, ezért olyasmin is felkaphatja a vizet, amit korábban észre sem vett. Ezzel megnehezítheti a kapcsolatait, sőt, valakivel búcsút is inthetnek egymásnak. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének.

Bak:

Ön körül foroghat a világ ezen a héten. Népszerűbb lesz, mint korábban bármikor, és könnyen érhet el az élet több területén sikereket. Remekül tud takarékoskodni, nagyon meggondolhatja, mire adjon ki. Talán ennek hatására a környeztében többen úgy gondolják, ön túlzásba viszi a spórolást. A szerelem édes angyalkája is a vállára telepedhet. Ha ön szülő, gyermekével jól kijöhet.

Vízöntő:

Múltbéli dolgok juthatnak eszébe, az emlékek miatt talán könny is csilloghat a szemében. Ingatlannal kapcsolatban kötnie kellene az ebet a karóhoz, mert a kitartásának köszönhetően elérheti mindazt, amit tervbe vett. Pénzügyei szerencsésen alakulhatnak, olyan összeg is ütheti a markát, amelyre nem számított, vagy amelyről már lemondott. Házastársával törődjön többet,  érdemes a véleményét is kikérnie.

Halak:

Olyan dolog juthat tudomására, hogy meglepetésében az álla is leeshet. Talán olyasmi is bekövetkezhet, ami elgondolkodtathatja, és rájöhet arra, hogy az ön élete a nehézségek ellenére sem olyan rossz, mint másoké. Protekciónak nagy hasznát veheti, közösségben ön lehet a sztár, és az a csoda is megtörténhet, hogy akivel eddig nem tudott kijönni, azzal most a legnagyobb lehet önök között az összhang.