Kos:

Olyan pompás lehetőséget sodorhat útjába az élet, hogy szinte el sem meri hinni, mindez önnel esik meg. Örömében fülig érhet a szája. Jó lenne, ha boldogságát nem akarná világgá kürtölni, mert nincs szükség arra, hogy sikere miatt több legyen az irigye. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhetnek át. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet aggodalmaskodhat.

Bika:

Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat. Ha ez már megtörtént, úszhat a boldogságban, és ennek hatására más színben látja talán még a jövőjét is. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ismerősei között van olyan személy, aki tolhatja az ön szekerét, vagy aki miatt szerencsésnek érezheti magát. Viszont munkahelyén nehéz, akár embert próbálónak is nevezhető szituáció alakulhat ki.

Ikrek:

Fortuna istenasszony támogatását élvezheti az élet több területén is. A szerencséjét nem szabad elkiabálnia, ezért boldogságát jó lenne, ha titokban tartaná, így elkerülheti, hogy rosszat akarjanak önnek. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha utazik, nehézségekre, bosszúságokra számíthat. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Felettese nyitott a mondandójára.

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet a szeretet önök között, társa talán szavakba is tudja önteni érzéseit. Környezetében is több a jóindulatú személy, akikkel öröm találkozni, kommunikálni. Egészségére, testi épségére jobban ügyeljen, mert betegség átmenetileg kivonhatja önt a forgalomból. Olyan szerencsés esemény is történhet önnel, amely pompás hatással lesz a jövőjére.

Oroszlán:

A házasságok, régi együttélések próbatétel elé kerülhetnek, és olyan nehéznek érezhetik a kapcsolatot, hogy felmerülhet a válás lehetősége. Az is lehet, hogy a környezetében pletykálnak, vagy rosszat akarnak önnek. Ám jól tud kommunikálni, hatást gyakorolhat másokra, könnyebben elérheti a célját. Rengeteg feladat szakadhat a nyakába, de gond nélkül elvégzi őket.

Szűz:

Magánéletében a dolgok a kedve szerint alakulhatnak. Párja viselkedése miatt szerencsésnek és boldognak érezheti magát. Ha ön szülő, gyermekére hatást gyakorolhat, és ő azt teheti, amit ön jónak tart. Kevésbé szerencsés most a munkában, megélhetésben. A kollégái között akadnak olyanok, akikkel nehezebben tud kijönni. Lehet, hogy a munka során tévedésbe esik, és ez  válságos szituációt okozhat.

Mérleg:

Olyan szerencsésen alakulhatnak a dolgai, hogy a környezetében többen úgy gondolhatják, önnek csak megszületnie volt nehéz. Az élet az útjába sodorhat egy lehetőséget, mérlegelés nélkül igent kellene mondania rá, mert ritka nagy szerencse érheti ezáltal. A szerelmi viszonyokban szakításveszélyes ez a hét. Ha ön szülő, gyermeke makacskodhat, nehezebben jönnek ki egymással.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben felemás helyzet jöhet létre. A nehézségek abból adódhatnak, hogy társa gyorsan elveszíti a türelmét, ezért sokat vitatkoznak. Viszont a kibékülés talán sohasem volt annyira édes, mint most. Egy rokon miatt nehezebbnek érezheti az életét, és ami el tud romlani, az el is fog. Nagyon jól kommunikál, könnyedén képes meggyőzni bárkit a maga igazáról.

Nyilas:

Megtörténhet, hogy végre megfizetik a munkáját. Ha pénzről van szó, nem panaszkodhat, mert még a sült galamb is a szájába repülhet. Ezért kellene minden anyagiakkal kapcsolatos ügyet most intéznie. Legyen körültekintőbb, nemcsak azért, mert balesetveszélyes a hét, hanem mert vásárlás vagy közlekedés során kár érheti. Szerelmi kapcsolatba bonyolódhat, még akkor is, ha nem egyedülálló…

Bak:

Jól érezheti magát a bőrében. A kommunikáció az erősségei közé tartozik, ezért most kellene előadnia mindazt, amit fontosnak tart. Vásárlást, szerződéskötést is érdemes a héten lebonyolítania. Pénzére jobban ügyeljen, mert a saját hibájából kár érheti. Egészsége megőrzésére vagy betegségből való gyógyulásra ne sajnálja a pénzt. A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti az a helyzet, amibe kedvese keveredhet.

Vízöntő:

Nem könnyű önnel ezen a héten az élet. Hajlamos a makacsságra, amivel a saját dolgát nehezítheti meg. De az is lehet, hogy szomorú esemény jut eszébe, és úgy érzi, összeszorul a szíve, a lelke. Pénzügyek terén szerencsésnek mondhatja magát. Olyasmibe bonyolódhat, amit titokban kell tartania. Ugyan feldobja önt a dolog, ám ha napvilágra kerül, óriási botrányra van kilátás.

Halak:

Lehet, hogy ezen a héten ön lesz az állatövben a legszerencsésebb. Az is előfordulhat, hogy olyan esemény történik önnel, hogy úszik a boldogságban. A szerelem édes angyalkája is a vállára telepedhet. Ám a környezetében egyesek irigykednek és rosszat kívánnak önnek. Balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatos. Valakiből annyira elege lehet, hogy talán elküldi melegebb égtájakra.