Divatos hajszínek 2022-ben: a 10 legtrendibb szín (x)

Ebben a válogatásban minden ízléshez illő, legmenőbb hajszíneket gyűjtötte össze a MAKEUP webáruház: íme, azok a gyönyörű természetes árnyalatok és a legeredetibb ötletek, amelyek 2022-ben aktuálisak lesznek.

Égetett narancs

Ennél szokatlanabb megjelenést nehéz elképzelni: a citrusos árnyalat minden másnál jobban ékesíti az ünnepi asztalt, de valamiért nagyon kevesen próbálják ki. Az ez év legyen a változásoké: 2022-ben bármi lehetséges!

Aranyszőke

A makeup.hu szakértői szerint a sárga tónust semlegesítő lila samponok 2022-ben már nem kötelezőek: a meleg arany árnyalatú haj végre megérdemelt helyet foglalt el a trendekben. Az ilyen szőke gyönyörűen csillog a tavaszi nap első sugaraitól. 

A webáruház virtuális polcain minden szükséges hajkozmetikum megtalálható a kívánt változás eléréséig – profi módon. 

Karamell

Érdemes megnézni ezt a varázslatos hajszínt, hiszen az az érzésünk támad, mintha a meleg karamell cappuccino és friss karamell illatot árasztana.

Tüzes rubint

A “Squid Game” sztárjának, Jung Ho Youngnak fel kellett adnia kedvenc és egyedi hajszínét Sae Byuk szerepéért. Szerencsére ekkora áldozatot nekünk nem kell hoznunk: nyugodtan befestheted magad tüzes rubinra, és vonzhatod a tekintetet – aztán, egy esetleges felkínált filmszerepnél érdemes elgondolkozni.

Hamuszőke sötét hajtővel

Ha a természetes hajszíned eltér a hamvas szőke színétől, akkor ez a színezés nemcsak frissíti a megjelenést, hanem nagyon is racionálisnak bizonyul: a természetes árnyalat simán átváltozik, miközben a töveket nem kell megváltoztatni. Amennyiben nem tervezünk gyakran járni fodrászhoz, ez a megoldás tökéletes!

Platinaszőke

A platinaszőke sok típusú megjelenés számára illik, ezért figyeljünk fel a szőke ilyen hideg árnyalatára, ha szőkíteni szeretnénk a hajunkat az új évben.

Luxus, sötét hajszín

Magyarul ezt az árnyalatot “drága barnának” hívják, így ha luxus kinézetet szeretnél, akkor ez ideális számodra. Egyszerűen fogalmazva, ez a színezés nem egy tónusban, hanem több különböző, de hasonló árnyalatokkal van keverve. Ez egy bonyolultabb színezés illúzióját kelti, amely úgy tűnik, mintha tündökölne a napon. Ebben a színezésben a gesztenye, karamell, réz, hamvas árnyalatok a legjobbak!

Pasztell rózsaszín

A következő év legkényesebb hajváltozata a világos rózsaszín. Frissen és akkor is jól néz ki, ha már kicsit lenőtt és lemosódott a színe. Hailey Bieber bizonyítja: már régóta tudja, hogyan viseljen élénk és finom árnyalatú frizurát.

Gyömbér

A vörös haj mindig divatos! Télen szépen és kontrasztosan kombinálódik a körülötte lévő fehér hóval, tavasszal és nyáron a zöld növényekkel, ősszel pedig sárga lombokkal. Tehát, ha nem szeretünk minden évszakban hajszínt változtatni, 2022-ben legyünk hűek a vöröshez.