Kos:

Pénzügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a váratlan kiadások mellett olyan bevételre is szert tehet, amelyért ugyan meg kell dolgoznia, ám ez most nem esik nehezére. Felettesével jól kijöhet, bátran adja elő neki az elképzeléseit, mert nyitott fülekre találhat nála. A környezetében több a rosszindulatú személy, akiknek a viselkedése előtt döbbenten állhat. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni.

Bika:

Olyan helyzet jöhet létre, amelyet nem, vagy csak nagyon nehezen tud kezelni. Talán azért fordulhat meg a fejében a változtatás gondolata, mert olyan hír is eljuthat a fülébe, amely miatt másként láthatja a jövőjét. Jogi probléma végére pont kerülhet, utazás jól sikerülhet, akár ön, akár közeli ismerős vagy rokon folytat tanulmányokat, abban jó eredményt érhetnek el. Viszont pénzügyei siralmas képet mutathatnak.

Ikrek:

Egészségi probléma vonhatja ki a forgalomból. Történjen bármi, ne essen kétségbe, mert a gondviselés nem hagyja magára. Most kellene bankkal, biztosítóval, hivatalos szervekkel kapcsolatos ügyeket intéznie, mert ez könnyebben mehet. Ha párkapcsolatban él, társa paprikás hangulatban lehet, ezért ha békére vágyik, önnek kellene engednie. Váratlan esemény könnyeket csalhat a szemébe.

Rák:

Valakinek a megnyilvánulása miatt boldogság járhatja át minden porcikáját. Olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt el is érzékenyülhet. A munkában, megélhetésben idegesítő szituáció alakulhat ki. Talán még a változtatás gondolata is felmerül önben. Várjon még, mert ha most lép, csöbörből vödörbe kerülhet. Egészsége megőrzésére ne sajnálja a pénzt, ha műtétre kerülne sor, ne féljen.

Oroszlán:

Lehet, hogy az élet több területén változások következnek be. A házasságokban, régi együttélésekben nem lesz minden fenékig tejföl. Konfliktusra elsősorban társa viselkedése miatt kerülhet sor, nem most kellene a lényeges dolgokat megbeszélnie vele, mert ellenállásba ütközhet. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni. Viszont olyasvalakivel lehet közös nevezőn, aki fontos önnek.

Szűz:

Lehet, hogy olyan esemény következik be, amely miatt jól érezheti magát a bőrében. Mindez már nem igaz, ha munkáról, a munkahelyéről, a kollégáiról van szó. Akarata ellenállásba ütközhet náluk, és alaposan felbosszanthatják önt. Pénzügyek terén örömteli változásokra van kilátás, olyan dologra adhat ki, ami vagy boldoggá teheti, vagy hasznos, és pozitív hatását később érezheti.

Mérleg:

A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes ez a hét. Kedvese talán belefáradt a kialakult helyzetbe, és már nem látja a közös jövőt. Ha van gyermeke, többet aggodalmaskodhat miatta, és nem biztos, hogy akarja, hogy ön segítsen neki. Rokonai között lehet olyan személy, akivel szeretik egymást, és mindkettőjüknek fontos a kapcsolatuk. Megeshet, hogy szomorú esemény is bekövetkezik.

Skorpió:

A kommunikáció az erőssége, jól ki tudja fejezni magát, bárkit meg tud győzni a maga igazáról, és vigaszt is tud nyújtani. Jótett helyébe valóban jót várhat.  Rokonai, szerettei közül valaki miatt annyira aggodalmaskodhat, hogy még az éjszakai álom is elkerüli. Nem kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, és ami el tud romlani, az el is fog. Többet gondol a múltra.

Nyilas:

Anyagi ügyei olyan pompásan alakulhatnak, hogy többen összetéveszthetik önt egy fejős tehénnel. Ezért jobban járna, ha a pénzről még a legjobb barátjának sem beszélne, mert ez irigységet szülhet, és talán egy kapcsolatnak is vége szakad ezért. Olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt át kell szerveznie a hétköznapjait. Megeshet, hogy cselédnek érzi magát, de a munka mégsem esik nehezére.

Bak:

Talán soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Szívét elrabolhatja valaki, viszont pénzügyeinek alakulása miatt szoronghat. Ha ön szülő, gyermekére szép szavakkal, dicsérettel hatást gyakorolhat. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt döbbenetében talán még az álla is leesik. Felettesét befolyásolhatja.

Vízöntő:

Olyan események következhetnek be, amelyek miatt nehezebbnek érezheti az életét. Olyasmihez ragaszkodhat, amit el kellene engednie, mert lejárt az ideje. Belebonyolódhat egy titkos dologba, amely feldobottá teheti. De az is lehet, hogy olyasmi jut a fülébe, amit titokban kellene tartania. Felettese nehéz helyzetbe kerülhet, és emiatt most kevésbé toleráns. Ezért ha tudja, kerülje.

Halak:

A munka során olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt a vérnyomása hirtelen az egekbe szökhet. Felettesétől tartson tíz lépés távolságot, ha el akar kerülni egy szorongáskeltő helyzetet. Kétségbeejtő hír juthat a fülébe. Nyugalom, ne kapkodjon, mert a Teremtő nem hagyja magára ebben a nehéz szituációban. Roppant balesetveszélyes a hét, legyen óvatosabb.