Elmerülés a holisztika világában (x)

Magyarország egyik legkülönlegesebb spa szállodájában zavartalan pihenést és nyugalmat lelhetünk az év bármely időszakában.

A keleti stílusban kialakított belső terek, a legmodernebb tudományos eredményeket felhasználó orvosi egészség központ, a különleges ayurvedikus- és VIP kezelők, a meditációs japán kert a vendégek maximális kényelmét szolgálja, továbbá a kulináris gasztronómiai élmények is garantálják, hogy az ott töltött napok után valóban úgy érezzük magunkat, mintha újjászülettünk volna.

Látogass el a Caramell weboldalára!

Harmonikus termál- és wellness élmények

A háborítatlan wellness élményt a nagy alapterület, különleges illatok, vízfüggönyök és egzotikus fényhatások teszik elemi erejűvé. A belépés pillanatától, a legapróbb részletek is a teljesség ígéretét sugallják, ráadásul az idei évtől el sem kell hagynunk a szállodát, hogy élvezhessük a bükfürdői termálvíz jótékony hatását. A Silent Zone felnőttbarát wellness részleg termálvizes medencével bővült, mely egy új, modern környezetben mutatja be a holisztikus világ egyedi vonulatait

A megújult termál részleg: https://caramell.hu/?id1=termal

A prevenció, valamint egészségünk megőrzése kiemelt fontosságú az év minden egyes időszakában. A Caramell termálvizének jótékony hatása és a tradicionális gyógykezelések mellett, magán járóbeteg ellátást biztosító Medical Centerben is igénybe vehetjük a gyógyulást elősegítő szolgáltatásokat.

Galéria | 8 kép

Elmerülés a holisztika világában (x)

Elmerülés a holisztika világában (x)

Fotó megosztása:

A spa központ 2 különálló wellness- és szauna részlegben biztosítja a különböző igényű vendégek zavartalan pihenését. A csendes ellazulás és páros relaxálás a VIP pihenőterekben garantált, valamint a frissítő strandolás és a családi pancsolás az ideérkezők igényeinek legmegfelelőbb wellness-élményben és harmonikus zavartalanságban biztosított. A Resort az ország első holisztikus szállodájaként, a klasszikus frissítő, lazító masszázsokon és tradicionális gyógykezeléseken túl, a lélek és szellem kényeztetésére és harmonizálására irányuló holisztikus és ayurvedikus testkezelések egész sorát, páros kezeléseket, valamint fürdő-, és szauna szeánszokat kínál a belső harmóniát kereső vendégeknek.

Kulináris gasztronómiai élmények

 A testi-lelki feltöltődést a reggeli és vacsora során kínált ínyenc fogások teszik teljessé, melyek kizárólag egészséges és jó minőségű alapanyagokból kerülnek az asztalra. A szálloda a’la carte éttermében minden nap, a szezonalitást szem előtt tartó különleges és kulináris gasztronómiai élmények várják a vendégeket. A barátságos és kötetlen hangulatú, exkluzív vonalat képviselő éttermekben a hangulatos és részletgazdag enteriőr, eltereli figyelmünket a hétköznapok gondjairól.

Az étkezések során kínált süteményeket és házi készítésű desszerteket a szálloda saját kézműves cukrászatában, a Villa Rosatoban készítik a cukrászmesterek, ahol minden esetben válogatott, kiemelten magas minőségű alapanyagokkal dolgoznak.

A szállodában a gasztronómiai élmények a nyári hónapokban kiemelt előtérbe kerülnek. Mindannyian eljátszottunk már a gondolattal, hogy milyen jó lenne minden héten más, szebbnél szebb országba látogatni, kipróbálni új ízeket, megismerni a helyi szokásokat – de sajnos nem lehet egy hónap alatt ennyi országot bejárni. A Caramell különleges lehetőséget kínál minden év augusztusában. A nyári hétvégéken elrepíti vendégeit négy különböző nemzet varázslatos életérzésébe. 4 hétvége alkalmával 4 különleges ország hangulataiból, szokásaiból kaphatnak ízelítőt az utazni vágyók és az ínyenc konyha szerelmesei.

Felfedezhetjük határainkat

Óriáshinta, falmászás és biciklizés a magasban: ilyen és ehhez hasonló izgalmak várnak a Resort saját kalandparkjában kora tavasztól egészen a tél elejéig, mely idén már a 11. szezonját kezdi meg. A Magyarországon egyedülálló 90 elemből álló Kristály Torony 17 méter magas mászópálya – amely több mint egy kilométer hosszan kanyarog a levegőben – szerves eleme a szabadság és határaink megismerése. A kalandpark lábánál elhelyezkedő Mini Kristály Torony már 3 éves kortól várja a gyerekeket, akik önállóan, százszázalékos biztonság mellett tudják próbára tenni képességeiket. A háromszintes mászópálya élménye mellett kipróbálhatjuk még az íjászatot, sportolhatunk a műfüves focipályán és felfedezhetjük a környéket nordic walkinggal vagy akár kerékpárral is.

Látogass el a Kalandpark weboldalára: https://kristalytorony.hu/

Engedd át magad a kényeztetés világának és éld át a felejthetetlen Caramell pillanatokat. A test, a lélek és a szellem oázisában mindenkinek megjár a kikapcsolódás és a felfrissülés, mert pihenni bárhol tudunk, de a Caramellben újjászületünk.