Kyle MacLachlan és Jeff Goldblum hatvanon túl lettek modellek

A két színész a Prada kifutóján vonult végig.

Még hogy a divat csak a fiataloké? Jeff Goldblum és Kyle MacLachlan bebizonyítják, hogy igenis, az érett korosztálynak is van keresnivalója ebben a világban, és – tegyük hozzá – mindketten remekül festenek manökenként hatvanon túl is. 

A veterán hírességek vasárnap a Prada 2022-es őszi/téli férfiruha-bemutatóján vonultak végig a kifutón a Milánói Divathéten, többek között olyan feltörekvő hollywoodi színészekkel, mint Asa Butterfield, akit a Szexoktatás című Netflixen futó sorozatból is ismerhetünk.

Fotó: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/Getty Images

A 62 éves MacLachlan nyitotta meg a bemutatót: klasszikus sötét kabátot viselt, amely alá sárga és lila részletekkel gazdagított garbót és inget húzott. A Szex és New York Trey-e és a Twin Peaks kultsorozat Cooper ügynöke a Twitteren áradozott a divatszakmában tett kitérőjéről: „Köszönöm #RafSimons! Micsoda megtiszteltetés megnyitni a @prada #FW22 Menswear Show-t a #MilanoFashionWeek-en!”

A show-t záró 69 éves Goldblum hasonló kabátot viselt, amelyet a könyökénél és a szegélyénél fekete szőrme díszített. Az eseményt a rá jellemző humor megcsillantásával zárta, amikor a lila megvilágítású alagútból kilépve úgy tett, mintha meglepődne azon, hogy egy divatbemutatóba csöppent, mielőtt végigsétált a cikkcakkos kifutón.

Fotó: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/Getty Images

A Prada közleményében így írt a Body of Work névre hallgató divatbemutató inspirációjáról: „A színházat és a mozit a valóság tükörképeként használva Miuccia Prada és Raf Simons 2022-es őszi/téli Prada férfi show-ját a cselekvés színpadaként, egy felfokozott valóság reprezentációjaként képzelte el újra. A színészek a valóság értelmezői, akiket arra alkalmaznak, hogy ábrázolásukkal visszhangozzák az igazságot.”

A moziban is láthatjuk

Jelenleg Jeff Goldblum a Jurassic franchise-hoz való visszatérésére készül, mivel közeleg a  Jurassic World: Világuralom című film bemutatója, amely június 10-én debütál a mozikban. Colin Trevorrow rendező elárulta, hogy a színész főszerepet fog játszani a folytatásban, Sam Neill és Laura Dern mellett, akikkel együtt játszott az eredeti filmben, az 1993-as Jurassic Parkban.

MacLachlan is játszott már együtt az 54 éves Dernnel, méghozzá a Showtime által 2017-ben feltámasztott Twin Peaks-ben, korábban pedig egy másik David Lynch-projektben, az 1986-os Kék bársony című filmben szerepeltek közösen.

Forrás: People Kiemelt kép: Getty Images